Müge Oruçkaptan... SOSYAL SORUMLULUK İÇİN KOLLARI SIVADI!

Uzun yıllardır medya dünyasında çok sayıda öğrenci yetiştiren TRT kökenli sunucu Müge Oruçkaptan, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Cihan Ünal, Bülent Özveren, İlkin Karaca, Onur Akay ve Ersan Erdura gibi ünlü isimlerin destek verdiği bir projeye imza atan sunucu Müge Oruçkaptan, Daikokum isimli ve sadece doğal taşlardan oluşan takıların satıldığı bir site kurdu.

Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ile ön protokol imzalayarak, protokol kapsamında satılan ürünlerin gelirinin bir kısmını vakfa bağışlayacak olan sunucu, bu bağışları aylık olarak sitede yayınlanacak.

Yıllardır ekranlarda yaptığı programlarda doğal taşlara olan ilgisi ile tanınan Müge Oruçkaptan, ?Doğduk ve sizi seçtik. Seviyoruz sizi, hissediyor ve anlıyoruz. Bu yüzden buluştuk. Renginiz ve ışıltınız saklı tasarımlarımızda.

Kendinizi yeniden keşfetmeniz için hazırız. Üstelik çocuklarımızı da seviyorsunuz siz. Onlara katkıda bulunabilmenin huzuruyla, taşların şifalı dünyasına sizleri bekliyorum? dedi.

Müge Oruçkaptan?a en büyük desteği ise, geçen sene 3. kez dünya evine girerek hayatını birleştirdiği eşi Baran Rasim Kaçmaz verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri