Murat Boz... EFSANE İNDİRİM GECESİNDE HAYRANLARI İLE BULUŞTU !..

stanbul Shopping Fest kapsamında İstanbul’da düzenlenen Efsane İndirim Gecesi’nde Murat Boz hayranları ile buluştu.

Büyük ilgi gören konserde ünlü sanatçı perakende dünyasının ünlü isimleri ile İSF Efsane İndirim Gecesi’nin açılışını yaptı. Gecede ünlü Jean markası  özel bir defile gerçekleştirdi.

İstanbul Shoping Fest kapsamında Mall of İstanbul’da düzenlenen “Efsane İndirim” gecesinde ünlü sanatçı Murat Boz onbinlerce hayranı ile buluştu. Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul’da muhteşem bir performans sergileyen sanatçı sevilen şarkılarını izleyicileri ile birlikte seslendirdi.

Konser sonrası Murat Boz sahneye çıkan perakende sektörü temsilcileri ile birlikte Mall of İstanbul Efsane İndirim gecesinin açılışını gerçekleştirdi. Gong Töreni sonrası Mall of İstanbul’da stoklarla sınırlı binlerce ürün geceye özel fiyatlarla satışa sunuldu.  

Ünlü mankenler den Efsane Defile

Ünlü bir jean markası gecede yeni sezon ürünlerini özel bir defile ile tanıttı. Jean, ceket, gömlek ve t-shirtlerin en son modellerinin sergilendiği defilede aralarında Merve Büyüksaraç, Simge Tertemiz, Tuğba Melis Türk, Elif Ece Uzun, Ebru Öztürk, Kumru Kodamanoğlu ve Yelda Kara gibi isimlerin podyuma çıktı. Kareografisi Akif Örük’ün üstlendiği defile geniş ürün gamıyla göz doldururken, izleyicilerden de tam not aldı.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Müzik Haberleri