`MUTLULUĞUN ADRESİ`NDEN, `MAGAZİNKOLİK.COM`A ANLAMLI TEŞEKKÜR PLAKETİ !...

Sadece gönüllü yardımseverlerden oluşan bir takım olan `Mutluluğun Adresi` gönüllüleri, takıma verdikleri destekden dolayı Mehmet Karademir ve magazinkolik.com`a bir teşekkür plaketi verdi.

Ağırlıklı olarak öğrencilerden oluşan ve tamamıyla gönüllülük esasına dayanan 'Mutluluğun Adresi', grubunun sosyal sorumluluk projelerini takip ederek seslerinin geniş kitlelere duyurulabilmesinde destek olan magazinkolik.com ve editör Mehmet Karademir'e, bir teşekkür plaketi verdi.

Magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir'e ait olan 'Aynil Sigorta Aracılık Hizmetleri' ofisinde takdim edilen teşekkür plaketini magazinkolik.com adına alan Karademir "Bu tip sosyal sorumluluk projelerini her zaman desteklemeye hazırız, misyonu ve vizyonu insanlığa hizmet olan her aktivitenin yanında olmaktan da gurur duyuyoruz" diyerek takımın ziyaretinden dolayı da memnuniyetini dile getirdi.

Son derece samimi ve içten bir şekilde geçen plaket takdim töreninde, takımın lideri başta Abdullah Özkan olmak üzere, takım üyeleri Caner Yağız, Yonca Miniç, Mustafa Bakır ve Nazan Çelebi'de hazır bulundu.

Takım üyeleri magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Sn: Nurcan Sabur'a da katkılarından dolayı çok teşekkür etti.

2013 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana yapmış oldukları yardım tkinlikleriyle büyük başarılara imza atan'Mutluluğun Adresi' mutluluğu herkese ulaştırmayı hedefliyor.

Geçen Ramazan Bayramında Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumu'na yapılan ilk etkinlikle yardım ve dayanışma hayatına başlayan grubun yaklaşık 50 gönüllü üyesi bulunuyor.

Türkiye içindeki farklı üniversite öğrencilerinin gönüllü olarak bir araya gelmesiyle oluşan topluluk, ağırlıklı olarak öğrencilerin katılımı olmasına karşın, çeşitli meslek gruplarından da gönüllüleri bulunmakta.

Ayrıca grubun maddi kaynağı da yine bu doğrultuda gönüllülerden oluşuyor.

Grup şu anda tüm çalışmalarını daha fazla yardıma muhtaç kitlelere ulaşmak maksadıyla kuracakları resmi derneğin kuruluş aşaması için yoğunlaştırmış durumda.

Ayrıca net üzerinden yayın yapacakları yerel radyo ile de çok daha fazla kitlelere seslerini duyarabilecekleri düşüncesi ile radyonun test yayınlarına da başlamış bulunmaktalar.

LİNK : radyomutlulugunadresi.listen2myradio.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri