MUTLULUĞUN RESMİNİ YAPABİLİRSİNİZ!

Misafir mutluluğunu temel alan Novotel `Siz` Programı, 2007 yılında Fransa`da uygulanan `Satisfait ou invité` programından ilham alınmıştır.

Novotel,'Siz' Programı ve 'Misyonumuz, memnuniyetiniz" ilkesi ile tüm Novotel zincirinde markanın misafirlerine sürdürülebilir misafir mutluluğunu garanti, taahhüt etmektedir.

Novotel'in rakipleri arasında markasını ön plana çıkarmak ve misafir sadakatini arttırmak için tasarlanmış 'Siz' programının özü; misafirlerinin memnuniyet düzeylerini sürekli arttırma amacına paralel verilen hizmette; görev alan her bir çalışanının hizmetin geliştirilmesi sürecine katılımıdır.

Novotel, 'Siz' programı , 60 ülkede, 400 otelden oluşan tüm Novotel zincirinde 2013 sonu itibariyle hayata geçirmiş olacaktır.

Novotel çalışanları politikanın tam merkezindedir.

Novotel 'Siz' Programı; özel çalışan eğitimi, misafir memnuniyeti değerlendirme yöntem ve araçları, sorunun çözülememesi durumunda misafire para iadesini de içeren, Novotel insan kaynakları yanı sıra operasyon birimleri çalışanlarını da kapsayan özgün Novotel yönetim anlayışına dayanmaktadır.

Novotel 'Siz' Programı, 2007 yılında Fransa'da uygulanan 'Satisfait ou invité' programından ilham alınmıştır.

'Siz' programının dört önemli noktası:

Çalışanları sürece dahil etmek; böylece misafirlerle olan ilişkilerinde çalışanları daha etkin kılmak,

Evrensel bir "888" Destek Hattı ile tüm misafirler, Novotel'de kaldıkları süre boyunca yardım almak istedikleri her konuyu bildirebiliyorlar ,

Çözülmesi gereken konunun hızlı bir şekilde sonuçlandırılamaması durumunda o hizmet ücretsiz olarak verilecektir,

Misafir memnuniyeti izleme sisteminin uygulanması.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri