Okan Bayülgen... ÖZSÜT İÇİN "MUTLULUK TADINDA" FOTOĞRAFLAR SEÇTİ!

Özsüt'ün büyük ilgi gören sosyal sorumluluk projesi "Mutluluk Tadında"nın ikinci lansmanı ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen'in katılımıyla Forum Bornova'da yapıldı.

Özsüt ve TEGV işbirliğiyle gerçekleşen projede kullanıcıların siteye yükledikleri yüzlerce "mutluluk" fotoğrafı arasından Okan Bayülgen tarafından seçilenler eğitime katkı amacıyla kullanılacak.

Özsüt'ün eğitime katkı sağlamak hedefiyle başlattığı "Mutluluk Tadında" projesinin ikinci lansmanı 29 Haziran 2011'de İzmir Forum Bornova'da yapıldı. Lansmanda ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen'in yanı sıra Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu ve TEGV Kaynak Geliştirme Yöneticisi Feyziye Günaydın da yer aldı.

Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, "Mutluluk Tadında"nın paylaşmayı ve dayanışmayı ön plana çıkaran bir proje olduğuna değinerek Özsüt olarak böyle bir proje içinde yer almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti ve bu gibi sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceklerini söyledi. Yıldırım Çullu, projenin her iki etabından sağlanacak gelirle birlikte toplam 675 çocuğun geleceğine yatırım yapılacağını da vurgulandı.

Projeye fotoğrafçı yönüyle destek veren Okan Bayülgen ise geleceğe yapılacak en iyi yatırımın eğitim olduğunu belirterek sanatın bu yönüyle topluma hizmet etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

TEGV Kaynak Yöneticisi Feyziye Günaydın, projeden elde edilen gelirin çocukların eğitim sürecinde büyük rol oynayacağını ifade ederken bu tarz projelerin toplumda eğitime ve sanata karşı olan duyarlılığı artıracağına da dikkat çekerek Özsüt'e teşekkür etti.

"Sevgi ve mutluluk" temasını öne çıkaran sosyal sorumluluk projesinin ilk etabında Okan Bayülgen, Özsüt şubelerine giderek ürünleri tadanların yüzlerinde oluşan mutluluğu fotoğraflamıştı. Projenin ikinci etabı için ise www.mutluluktadinda.com'a kullanıcılar tarafından yüklenen fotoğraflar arasından 212 tanesi içerisinden seçim yapıldı. Yüklenen fotoğraflar arasından Okan Bayülgen'in seçtiği "mutluluk tadında" fotoğraflar, kitap ayracı olarak basıldı. 17.000 adet basılan ayraçlar, tüm Türkiye'deki Özsüt şubelerinden temin edilebilecek.

Ayrıca 29 Haziran itibariyle Okan Bayülgen'in hem Özsüt şubelerinde çektiği hem de www.mutluluktadinda.com'a yüklenen yüzlerce fotoğraf arasından seçtiği "Mutluluk Tadında" fotoğraflar 1 hafta süreyle Forum Bornova'da sergilenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri