Okan Karacan... MÜJDE VERDİ, ŞAKA SANDILAR!

Büyük ödülü kazanan talihli ile yapılan telefon bağlantısında, talihli bunu bir telefon şakası sanarak, Okan Karacan'ın yüzüne telefonu kapattı?

Samsun Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen kampanya çekilişinde, büyük ödülü kazanan talihli ile yapılan telefon bağlantısında, talihli bunu bir telefon şakası sanarak, Okan Karacan'ın yüzüne telefonu kapattı?

3 aylık araba çekiliş maratonu sonunda Mercedes marka otomobili kazanan talihli, Okan Karacan'ın müjdeli telefonu karşısında "şu anda müsait değilim" diyerek telefonu kapattı. O anda sahnede çekilişi gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Okan Karacan şaşkınlığını gizleyemedi. 1000 in üzerindeki talihli ve AVM ziyaretçisi kahkahaya boğuldu. Okan Karacan ikinci kez talihliyi aradığında ise, talihlinin telefonunun kapandoğını fark etti.

AVM yetkilileri yaklaşık 2 saatlik mücadele sonucunda talihliye ulaşarak AVM ye gelmesini sağladı. Evlilik hazırlıkları yapan otomobil talihlisi, 26 yaşındaki resim öğretmeni Burcu Balaban, alışveriş merkezine geldiğinde ise Okan Karacan sahnede, "soyadı yanlışlığı olmuş Burcu Hanım kusura bakmayın" diyerek, telefonu kapatmış olmasının intikamını ufak bir şaka ile aldı.

Talihli, bir süre şaşkınlık yaşadıktan sonra, Okan Karacan gerçeği söyleyerek aracın anahtarını talihliye takdim etti. Sevinç gözyaşlarını saklayamayan talihli, aracın koltuğuna oturduğunda ise şaşkınlıktan gaz ile frenin yerini karıştırdı. Okan Karacan, her hangi bir güvenlik problemi olmasın diye anahtarı talihliden geri alarak, "sen sadece şimdilik kornaya bas" diyerek izleyicileri güldürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri