Onur Akın… KIZINI EVLENDİRDİ, ÜNLÜLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ!

“Seviyorum Seni”, “Yağmur Yüreklim”, Gaybana Geceler”, “Geceyi Sana Yazdım” gibi hit olmuş şarkıları Türk müziğine kazandıran ünlü sanatçı Onur Akın kızını evlendirdi . Onur Akın'ın kızı Eylül Türkü Akın’ın düğün töreninde birçok ünlü isim sahne alarak çift için birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiler.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Onur Akın’ın kızı Eylül Türkü Akın, Umut Keskinkulak ile evlendi.

İstanbul Sarıyer'de gerçekleştirilen kır düğününe CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, sanatçılar Burhan Şeşen, Hüseyin Turan, Hüseyin Ay, Seyfi Yerlikaya, Ali Haydar Timisi, Nilüfer Sarıtaş, ünlü belgeselci Nebil Özgentürk, iş insanı Recai Çakır ve çok sayıda davetli katıldı.. 

 Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu'nun kıydığı nikahta CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Gülşah Akın şahitlik yaptı. Nikah şahidi olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek evlilik cüzdanını gelin Eylül Türkü Akın'a vererek " Cumhuriyete yakışır, Atatürk yolunda ilerleyen çocuklar yetiştirmeniz dileğiyle" dedi. 

DUYGULU ANLAR YAŞADI 

Ünlü sanatçı Onur Akın, kızının düğününde duygulu anlar yaşadı. Akın "Biricik kızım Eylül Türkü'nün bu güzel gününde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Şarkı yazdığım kızımı gelin ettim" dedi.

Bu mutlu gününde Onur Akın'ı yalnız bırakmayan sanatçı dostları tek tek sahneye çıkarak Eylül Türkü Akın ve Umut Keskinkulak çifti için birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri