"ORGANİK SARAYI" HIZLA BÜYÜYOR!

Doğal ve bitkisel içerikli ürün piyasasına geçtiğimiz yıl iddialı bir giriş yapan Organik Sarayı, Franchising sisteminde ki başarılarıyla da sektördeki büyümesine devam ediyor.

Organik Sarayı'nın Airport AVM'deki Stand açılışına halkın ilgisi büyük oldu

Bayilik için gelen yoğun talepleri değerlendiren Organik Sarayı'nın, özellikle Alışveriş Merkezlerindeki Stand'ları büyük ilgi görüyor. AVM'lerdeki konumlanmasına İstanbul'un önemli Alışveriş Merkezlerinden Airport AVM'yi de ekleyen Organik Sarayı'nın 26 Şubat'taki Stand açılışına tüketicilerin ilgisi hayli büyük oldu.

BASIN MENSUPLARI DA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Basının da yoğun ilgi gösterdiği açılışa ünlü Estetisyen Dane Saymaz ve MFÖ Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Acartürk katıldı. Ünlü manken Çiğdem Savaş ise annesinin aniden rahatsızlanması ve ameliyat olması sebebiyle açılışta bulunamadı.

ÜRÜNLERE TALEP BÜYÜK?

Geniş bir tüketici kitlesine sahip olan kurumun ürün konseptinde yer alan; % 100 doğal içerikli saç bakım seti 'COMPLEX 41', yaşlanma belirtilerine karşı Organik içeriğiyle 'GOLD EASY SET' , kilo vermeye yardımcı bitkisel çay 'HERBS TEA', selülit gidermedeki yüksek oranlı başarısıyla THİNX CREAM ve doğal kokuların rahatlatıcı büyüsü ile uyku desteği sağlayan MAGIC SLEEP kısa zamanda tüketicilerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

Tablet ve kapsül türü ürünleri bünyesinde bulundurmayan kurum, uzun araştırmalar sonucunda geliştirdikleri doğal ürünlerin yanı sıra, kozmetik sektörünün dünya devlerinden İtalyan Natura& Benessere'nin Türkiye Distribütörü olarak, %100 Organik-Aloe Vera içerikli ürünleri de Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor.

ORGANİK SARAYI'NDAN FRANCHISING ATAĞI

'Doğal olan her şey güzeldir' sloganıyla yola çıktıklarını ve insan sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirten MFÖ GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, Organik Sarayı ürünlerine gösterilen ilginin tüketicilerin kuruma olan güvenlerinin bir sonucu olduğunu belirtti.

Muharrem Acartürk, tüketicilerin ürünlere olan ilgisinin yanı sıra Bayilik için kendilerine gelen müracaatlarda da yoğunluk yaşandığını ve ülke çapında geniş bir bayi ağına ulaşacaklarını ifade etti. Yatırımcısı için iyi kazanç sağlayan doğal bakım ürünleri piyasasında; Organik Sarayı yılın en çok ilgi gösterilen Franchise markalarından biri olacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri