Osmanlı Takı by Celali`den... ŞİFALI TAKILAR!

Geçtiğimiz yıl bijuteri ihracatında Türkiye birincisi olan Osmanlı Takı by Celali bijuteride doğal taş kullanarak hazırladığı takılarla da bir ilke imza attı

Özellikle yaz için hazırladığı yeni koleksiyonunda akikten turkuvaza kadar çok çeşitli doğal taşları kullanan Osmanlı Takı?nın sahibi Celali Orakcı ?Doğal taşlar pahalı olduğu için bu taşlar bizim sektörde fazla kullanılmıyor.

Ama biz bunu göze aldık ve fiyatlarını asgari de tutmak şartıyla doğal taşlardan oluşan takılar hazırladık. Ama bunu seri üretim olarak gerçekleştirmedik. Az miktarda ancak çok özel tasarımlar hazırladık.?

Doğal taşların değerli olmasının yanısıra insan sağlığına da büyük yararlar sağladığını belirten Orakcı ?Mesela amatist strese ve migrene iyi gelir, akik kan dolaşımını kolaylaştırır, turkuvaz sindirim sorunlarına birebirdir , tansiyonu düzenler.

Zümrüt ise hafızayı kuvvetlendirir ve zihni açar? diyor ve ekliyor;

?Ancak bu faydaları sağlaması için taşların mutlaka tene temas etmesi gerekir. O nedenle yüzüklerin üzerindeki tene temas etmeyen taşların hiçbir faydası olmaz.?

Celali Orakcı zümrüt, akik, turkuvaz, amatist ve gümüş kaplama ile hazırladığı takılardan kolyelerin 45-95, bilekliklerin ise 25-65 lira arasında satışa sunulduğunu belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri