ÖZGÜR' YAŞAM KOÇU, İSTANBUL'DA..

Kalbi sağda olan Ankaralı ünlü biyolog, yaşam koçu şehir değiştirdi.

Bir zamanlar Ankara sahnelerinde parladıktan sonra İstanbul'a yerleşip, şöhreti yakalayan çok sayıda sanatçı tanımıştık.. Ama ilk kez bir yaşam koçu ve biyoenerji uzmanı aynı yolu seçti.. Doğuştan; başta kalbi olmak üzere tüm organları ters olan Özgür Gündüz; Ankara'da çok sayıda sanatçı, sporcu ve iş adamına yaşam koçluğu yaptıktan sonra 'Artık İstanbullu sanatçı, sporcu ve iş adamların hizmet zamanıdır..' diyerek İstanbul'a yerleşti..

Özgür Gündüz kimdir?.. O bir; yaşam koçu, o bir; metafizikçi, o bir; biyoenerji uzmanı.. Türkiye'de bu üç özelliği taşıyan tek kişi. Doğuştan yüksek enerjiye sahip.. Öngörüleri yüksek.. İnsanları üzerindeki negatif enerjiden kurtarıp, pozitif enerjiye döndüren hayatındaki en iyi noktaya taşıyabilen bir kişi..

Özgür Gündüz; 1977 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul'da Fatih Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden mezun oldu. Alman Hastanesi Genetik Tanı Merkezi ve Özel Gayrettepe Florance Nightingale Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde çalıştı. 2001 yılında American University of NLP'den Certified Master Life Coach, 2003 yılında ise Certified NLP Master Practitioner sertifikalarını aldı. Özgür Gündüz; 'yaşam koçluğu'nu şöyle özetliyor: 'Keşfetmek, belirginleştirmek ve kişinin başarmak istedikleri ile uyum içinde çalışmak. Kişinin kendini keşfetmesini cesaretlendirmek. Kişinin kendi çözüm ve stratejilerini bulmasını sağlamak. Kişinin kendisinin sorumlu olduğunu hissettirmek..'

Çözümü Yapılan Sağlık Problemlerinden Bazıları

Yüzdeki Kırışıklıkların Giderilmesi, Cilde Yeniden Sağlıklı Renk ve Gerginliğin Kazandırılması, Baş Ağrıları, Migren, Sinüzit, Psikolojik Baş Ağrıları, Romatizmal Ağrılar, Sırt ve Boyun Ağrıları, Bel Ağrıları, Yüksek Tansiyon, Kalp Rahatsızlıkları, Çarpıntı, Nörolojik Rahatsızlıklar, Epilepsi (Sara), Unutkanlık, Denge Bozukluğu, Kekemelik, Kas Hastalıkları, Kısmi Felç, Kısmi Kas Güçsüzlükleri, Ellerde Kavrama ve Tutma Zorluğu, Bel Fıtığı, Boyun Fıtığı..

Çalışmalarını İstanbul ve Ankara merkezli olarak sürdüren Özgür Gündüz'ün Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından hizmet verdiği yüzlerce iş adamı, siyasetçi, sanatçı, sporcu ve halktan kişiler var..

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Dışı Haberleri