PİDE`DE `MALZEMELER YERİNDE`

1987 yılında kurulan "Samsun Pidecisi" "Yerinde Pide" markası ile İstanbullulara pide keyfini Suadiye`de yaşatmaya başladı.

Türk Lezzeti Pide'de Profesyonel Eller?

1987 yılında kurulan ve 25 yıldır Bodrum Akyarlar ve Samsun Merkez'de hizmet veren tescilli "Samsun Pidecisi" Nuri Demirarslan ile Alışveriş Merkezleri ve perakende markalarına danışmanlık yapan REA Grup Genel Müdürü İbrahim Aydın, "Yerinde Pide" markası ile İstanbullulara pide keyfini Suadiye'de yaşatmaya başladı.

"Malzemeler Yerinde" sloganı ile tereyağı ve Peyniri Trabzon' dan, et ve mısır unu'nu Giresun ve Samsun dan getiren Yerinde Pide, hem Samsun hem de Giresun usulü pideyi odun ateşi lezzetiyle müşterileri ile buluşturuyor. Tirebolu çay ile Fındıkçım markası ile bayilik anlaşması yapan Yerinde Pide mağazasında Tirebolu'nun 42 adet çay çeşidi ve Fındık çeşitleri satışı da gerçekleştiriliyor.

Yerinde Pidenin açılışı ünlü sunucu Halit Kıvanç, program yapımcısı ve yazarlar Metin Uca ve Kürşat Başar, sahnelerin dev isimleri İlhan Şeşen ve Akrep Nalan ile tiyatro ve dizi oyuncusu Necmi Yapıcı'nın katılımı ile gerçekleşti. Sanatçılar Yerinde Pide'de yediler "Sanki Karadeniz turnesindeyiz. Her şey çok doğal lezzet harika " şeklinde konuştular .

Açılışta konuşan şirket kurucusu İbrahim Aydın " Geleneksel Türk lezzeti pide' nin maalesef geçtiğimiz yıllar boyunca gerekli değeri bir türlü yakalayamadığını görüyoruz. Yerinden gelen ürünler ile doğal, besin değeri yüksek ve sağlıklı bir menü oluşturduğumuza inanıyoruz. Ürünlerimizde sadece doğal olarak yapılmış tereyağı kullanıyoruz. Özellikle çocuklarımızın gelişiminde biz restaurant işletmecilerinin bunu bir misyon olarak üstlenmesi gerektiğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Şirket merkezi İstanbul' da olan Yerinde Pide, Bodrum Akyarlar ve Samsun Merkez şubeleri ile de hizmet vermeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri