Pınar Altuğ... ÇEKİLİŞİ KAZANAN TALİHLİYE ARABASINI TESLİM ETTİ!

İstanbul ve tüm dünyada faaliyet gösteren dünyaca ünlü deterjan markasını tüketen kişiler arasında yapılan otomobil çekilişinde kazanan talihli,otomobilinin anahtarını Pınar Altuğ`un elinden aldı...

Tüm dünyada Çamaşır, Ev Bakımı, Güzellik ve Bakım ile Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider marka ve teknolojileriyle faaliyet gösteren firmanın 1 kişiye çekilişle araba hediye edeceği kampanya sonuçlandı.

Persil/Henkel?in Migros ile yaptığı '1 talihliye araba hediye kampanyası' sonuçlandı ve kazanan talihli, otomobilinin anahtarını güzel oyuncu Pınar Altuğ'un elinden törenle teslim aldı.

Yapılan çekiliş sonunda arabayı İstanbul?dan Suna İçli kazandı.

Temizlikte kaliteyi seçen hanımları çeşitli dönemlerde gerçekleştirdiği kampanyalarla ödüllendirmeyi sürdüren firmanın ürünlerinden birlikte ya da tek seferde 25 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Money Club Kart ya da Money Visa özellikli kart sahiplerine araba için bir çekiliş hakkı veren kampanyasının kazananı belli oldu.

Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle arabanın sahibi olan Suna İçli için anahtar teslim töreni firmanın Ataşehir Genel Müdürlük Binası?nda yapıldı.Firma yetkililerinin de katıldığı törende talihli Suna İçli, anahtarı markanın yüzü değerli sanatçı Pınar Altuğ'dan teslim aldı.

Anahtar teslim törenine ürünleri satan market zincirinin Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Grup Müdürü Aysun Zaman ve Merkez Satış Grup Müdürü Cem Tunçay katıldı.

Sıvı deterjanı üreten firmanın Çamaşır ve Ev Bakımı Pazarlama Müdürü Işıl Nergiz,Çamaşır ve Ev Bakımı Zincir Mağazalar Müdürü Yavuz Dalkılıç, Çamaşır ve Ev Bakımı Ticari Pazarlama Müdürü Pırıl Unutkan temsil etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri