RAMAZAN AYININ EN RENKLİ KUTLAMALARI 212 İSTANBUL POWER OUTLET'TE YAPILIYOR?

İstanbul / Alışveriş keyfini, eğlence ile birleştiren 212 İstanbul Power Outlet, Ramazan ayında ziyaretçilerine keyifli saatler geçirecek.

Türkiye'nin en ünlü markalarını, en uygun fiyatlarla ziyaretçileriyle buluşturan 212 İstanbul Power Outlet'te, Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri etkinliklere sahne olacak.

Alışveriş alışkanlıklarında köklü değişimler yapan 212 İstanbul Power Outlet, Ramazan ayında da çocukları unutmadı. Çocukları anneleri ile katılacağı atölye çalışmalarında, Karagöz ve Kaşık Kukla yapımı eğitimi verilecek. Ayrıca çocuklar için düzenlenen "Hansel ve Gratel" ile "Sana İhtiyacım Var" tiyatrolarına da ailelerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Bunların yanısıra; müzikal kutlamalar, İbiş, yüz boyama, Karagöz Hacivat, Aşuk ile Maşuk ve sema gösterilerinin de aralarında bulunduğu birçok etkinlik 212 İstanbul AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

Yönetimi avm mfi partners tarafından sürdürülen 212 İstanbul Power Outlet, Kral FM'in ünlü radyocuları Afrikalı Ali ve Gönül Dostu Şener ile Kanal 7'nin usta ismi Erkan Koç'u da muhteşem şarkıları ve sohbetleri ile de konuk edecek. Ünlü radyocular ziyaretçilerle sohbet edip, en güzel şarkıları paylaşacak.

212 İstanbul Power Outlet Hakkında:

Perakende sektöründe "outlet ve power center" konseptini ilk kez aynı çatı altında buluşturan, Türkiye'nin ilk ve tek power outleti 212 İstanbul Power Outlet; İstanbul Avrupa yakasının bir numaralı alışveriş ve eğlence merkezi olma hedefiyle kuruldu. 212 İstanbul Power Outlet; batısında; Bağcılar, Bayrampaşa, Güngören ve Fatih, Doğusunda; Halkalı, Küçük Çekmece, Bahçeşehir, Kuzeyinde Esenler, Başak Şehir, Güneyinde; Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy ve Marmara Denizine kadar olan tüm bölgeyi hizmet alanında bulunduruyor. 212 Power Outlet, ''power outlet'' konsepti ve bölgenin outlet konusunda gücü dolayısıyla sadece Avrupa yakasına hitap etmekle sınırlı kalmamakta, Anadolu yakasından da ziyaretçileri ağırlamaktadır. Ziyaretçilerini geniş marka karması ve hizmetleri ile ağırlayan 212 İstanbul Power Outlet, 174 mağazası, zengin yiyecek ? içecek alternatifleri, dokuz adet sinema salonu 3500 araçlık ücretsiz kapalı otoparkı ile ziyaretçilerine keyifli ? hesaplı alışveriş ve eğlence imkanı sağlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri