Rezzan Kiraz... MUTLULUKTAN AĞLATTI!

Ekonomik krizin insanları yıprattığı günümüzde Astrolog Rezan Kiraz Migros Beylikdüzü Alışveriş Merkezinde katıldığı bir sohbetle moral dağıttı.

Misafirlerin sürekli ekonomik durumlarıyla ilgili soru sorduklarını söyleyen ünlü Astrolog şaşırdığını belirtti ve kısa bir süre öncesine kadar hep eş ve aşk sorulurdu bu kez sadece neredeyse hep para soruldu.

Ekonomideki krizi bilmem ama hanımların çoğunluğu kendi ekonomik durumlarıyla ilgili krizde sanırım, " herkeze yakında krizin geçeceğini müjdeliyorum rahat edin geçecek " diyerek moral dağıttı.

Alışveriş merkezi ziyaretçilerin bir kaçı gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlayınca şaşkınlığını gizleyemeyen Rezzan Kiraz nasıl davranacağımı bilemiyorum, İlk kez böyle bir durumla karşılaştım demek ne kadar sıkıntıdalar ki bu kadar insanın önünde kendilerini tutamayıp ağladılar diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

3 gün süren Astroloji sohbetleri özellikle hanımlar tarafından büyük ilgi gördü. Bu ilgiden mutlu olan Alışveriş Merkezi Yönetimi bu projeleri zevkle tekrar edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri