Sabih Kanadoğlu... NİKAH ŞAHİDİ OLDUĞU ÇİFTE NE TAVSİYE ETTİ?

Sabih Kanadoğlu: "Son günlerde bazılarının söylediği gibi üç beş çocuk yapın demiyorum. Demokratik Cumhuriyet'i, Atatürk'ü ve ülkesini seven çocuklar yetiştirmenizi diliyorum" dedi.

Atatürk'ü ve Cumhuriyeti Seven Çocuklar Yetiştirin...

Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Avukat İrem Toprakkaya ile Avukat Hüsnü Babalık'ın nikah şahidi olan Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, çiftin evlenme cüzdanlarını teslim ederken ilginç bir gönderme yaptı.

Sabih Kanadoğlu: "Son günlerde bazılarının söylediği gibi üç beş çocuk yapın demiyorum. Demokratik Cumhuriyet'i, Atatürk'ü ve ülkesini seven çocuklar yetiştirmenizi diliyorum" dedi.

Aynı zamanda Anadolu Yakası'nda yayınlanmakta olan Kadıköy Life Dergisi'nin kurucularından da olan Av. İrem Toprakkaya ile hayatnı birleştiren Avukat Hüsnü Babalık'ın düğünü 2 Haziran akşamı Fenerbahçe Kalkedon'da yapıldı. AAG (Aslı Asiye Görgün) firmasının tüm organizasyonunu üstlendiği ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün kıydığı nikâhta Sabih Kanadoğlu ile birlikte emekli savcılardan Kazım Polat, Prof. Nazan Erkmen ve Doçent Burak Oder nikah şahidi oldular.

Nikahı kıyan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk evlenme cüzdanını vermesi için Sabih Kanadoğlu'na verdi. Kanadoğlu, çifte mutluluk dileklerini ilettikten sonra: "İkinizi de iyi tanıyorum ve çok seviyorum. Burada çok değerli konuklarımızın huzurunda sizlerden son günlerde bazılarının söylediği gibi üç - beş çocuk yapmanızı değil, Demokratik Cumhuriyet'i, Atatürk'ü ve ülkesini seven çocuklar yetiştirmenizi diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri