`Salsa Weekend İstanbul`... DÜNYANIN EN BÜYÜK SALSA DANSÇILARI İSTANBUL`DA BULUŞUYOR !..

`Salsa Weekend İstanbul` adı altında ilk defa İstanbul`da gerçekleştirilecek olan etkinlik dünyanın en büyük salsa dansçılarını bir araya getiriyor...

'Salsa Weekend İstanbul' adı altında ilk defa 'Taksim 19 Veranda ve Fosforlu Cevriye'de gerçekleştirilecek olan etkinlikte dünyanın en büyük salsa dansçıları 19 Temmuz Cumartesi günü sahne alacak.

Salsa festivali olarak geçecek geceye ünlü isimleri bir araya getirirken Türkiye'nin de ünlü salsa dansçıları katılacak. Bu görkemli gecede birbirinden güzel ve alıcı dansçılar yeteneklerini sergilerken gecenin ilerleyen saatlerinde barbekü ve ateş altında yapacakları danslar sabaha kadar devam edecek.

Taksim'in son zamanlarda gözde mekanı olan '19 Veranda ve Fosforlu Cevriye'de gerçekleşecek salsa festivali Türkiye'de bir ilk olarak Cumartesi akşamı gerçekleşecek.

Bu özel gecede birbirinden ünlü sanatçı dostlarımızda yer alacak. Geceyi organize eden Bay Daca ile mekânın işletmecisi Gülçin Erkan "Cumartesi Taksim sabaha kadar uyumayacak. Salsa ve dünyanın en iyi dansçıları burada olacak. Kaçıranlar ise çok üzülecek." diyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri