Sedat Doğan... İLK KİŞİSEL FOTOĞRAF SERGİSİNİ AÇIYOR!

Sedat Doğan'ın `'New York Günlüğü'' adını verdiği ilk fotoğraf sergisi 10.02.2010 tarihinde İstanbul Santral' de sanat severlerle buluşuyor.

Yeşil' in New York'da gerçekleştirdiği 2010 ilkbahar yaz koleksiyonun imaj fotoğraflarını çeken fotoğraf sanatçısı ve stylist, moda danışmanı Sedat Doğan'ın ''New York Günlüğü'' adını verdiği ilk fotoğraf sergisi 10.02.2010 tarihinde İstanbul Santral' de sanat severlerle buluşuyor.

Cem Yılmaz, Türk Telekom, Esquire, Işın Karaca, Yeşil Kundura,Adil Işık, Özipek Halı gibi markalar ve sanatçılar ile çalışan Sedat Doğan, fotoğrafı kalpten gelen bir sesleniş olarak tanımlıyor.

NEW YORK GÜNLÜĞÜ, Sedat Doğan'ın daha önce New York gezilerinde çektiği ve son olarak Yeşil Kundura ilkbahar yaz kampanya çekimlerini gerçekleştirdiği tarihlerde çektiği siyah beyaz ve renkli fotoğraflardan oluşuyor.

NEW YORK GÜNLÜĞÜ?

Her fotoğraf kalpten gelen bir sesleniştir

Haz vermesinin yanı sıra ilham verici olmalıdır

Sedat Doğan'ın "NEW YORK GÜNLÜĞÜ" adı altındaki fotoğrafları bu kışkırtıcı şehrin farklı yönlerini yeniden yaşamanız için sergilenmektedir. Herkesin baktığı ama bazılarımızın gördüğü kutlamaya değer, pırıltılı, büyülü ve gizemli bu şehri birde onun objektifinden keşfetmeye ne dersiniz?

Sanat yönetmeni: Umut Eker

Fotoğraf Asistanları: Aykut Kazar, Edward J.Williams

Yer: Santral İstanbul

Tarih: 10.02.2010

Saat: 19:00

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri