Sevim Yıldız... FRANSIZLARA TÜRK MUTFAĞINI ÖĞRETEN KADIN!

20 yılı aşkın bir süredir yurt dışında Türk mutfağını ve mutfak kültürümüzü tanıtma çalışmaları yapan Sevim Gökyıldız, bu kez Turizm ve Tanıtma Bakanlığı?nın desteğiyle M.A.D Fuarı`nda Türk mutfak kültürünü anlatacak, tarifler verecek.

Güney Fransa Montpellier'de ilk kez yapılacak olan 'Akdeniz'in Tadına Bakmak' konseptli M.A.D (Mediterranee A Deguster) gastronomi, sağlık ve turizm fuarına Türkiye'den gastronomi elçisi olarak Mutfak Dostları Derneği Danışma Kurulu üyesi Sevim Gökyıldız davet edildi.

20 yılı aşkın bir süredir yurt dışında Türk mutfağını ve mutfak kültürümüzü tanıtma çalışmaları yapan Sevim Gökyıldız, bu kez Turizm ve Tanıtma Bakanlığı?nın desteğiyle M.A.D Fuarı?nda Türk mutfak kültürünü anlatacak, tarifler verecek.

Çok sayıda Türk firmasının da katılarak ürünlerini tanıtma olanağı bulacağı fuar 27-29 Mart 2015 tarihinde yapılacak.

Üç gün boyunca, Akdeniz ülkelerinden önemli isimlerin ve Michelin yıldızlı şeflerin katılacağı fuarda atölyeler, mutfak gösterileri, standlarda etkinlikler,konferanslar ve gastronomi buluşmaları yapılacak.

Tüm bu etkinlikler katılımcılara ticari ilişkileri geliştirmek ve satış imkanları sunacak. Festivalin konuk şeflerinin başında, Michelin yıldızlı, ünlü iki isim var: POURCEL kardeşler.

15 bin kişiye yakın ziyaretçinin beklendiği fuarda Akdeniz?in geleneksel ürünlerinin üreticileri ve/veya satıcıları, oteller ve turizmciler, spa, fitness klüpleri gibi sağlıklı yaşam sunan yerler, organik tarım ürünleri, masa düzeni, servis, örtü ve geleneksel aksesuarların tanıtımı yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri