Şeyda Coşkun... ZAYIFLATMA SIRRINI ANLATTI!

Ünlüleri nasıl zayıflattığı merak edilen Coşkun, erkek ve kadın beslenmesi, beden ve ruh detoksu, diyette tatlı krizleri, danışanlarının zayıflama hikayeleri gibi pek çok konuya değindi.

Gülben Ergen?in 'O bir gestapo' dediği yaşam koçu Şeyda Coşkun, City's'de zayıflama ve doğru spor yapma teknikleri hakkında Ayşe Arman'la keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Coşkun ünlü müşterilerinin nasıl zayıfladıklarını da anlattı

Gülben Ergen, Petek Dinçöz, Hadise, Gülşen gibi isimlere yaşam koçluğu yapan ve danışanlarına sağlıklı bir beden vaat eden Yaşam Koçu Şeyda Coşkun, Ayşe Arman'la Mahalle Sohbetleri kapsamında City's'de hayranlarıyla buluştu.

Ünlüleri nasıl zayıflattığı herkes tarafından merak edilen Coşkun, erkek ve kadın beslenmesi, beden ve ruh detoksu, diyette tatlı krizleri, danışanlarının zayıflama hikayeleri gibi pek çok konuya değindi.

ÜNLÜLER DAHA HIZLI ZAYIFLIYOR?

Gülben Ergen'e 10, Hadise'ye 14, Gülşen'e 9 kilo verdiren Şeyda Coşkun, 'Şu anda 15 hastam var. Sayı 20 olunca bende dükkan kapanır. Çünkü onlarla yürüyüş yapıyorum ve her birine özel hazırladığımız yemekleri şoförle evlerine gönderiyorum. 8-9 ay boyunca yaklaşık 1000 hastaya ulaştık.

Bu rakam beni çok mutlu ve doğru yolda olduğumu hissettiriyor' dedi. Ünlü isimlerin kilo vermesinin daha hızlı gerçekleştiğini söyleyen Coşkun, 'Gülben Hanım çok yemiyordu sadece doğru beslenme şeklini ona göstermem gerekti.

Fakat onu rutin hayatından alarak günde 8 kilometre yürütmek büyük bir olaydı. Onunla tüm gün yazışarak beslenmesi hakkında konuşuyorduk. Gülşen ise tam bir asker gibiydi.

Dediğimden hiç şaşmadı. Hadise şimdi biraz kilo aldı ve tam istediği formu yakaladı' diye konuştu. Günlük yaşamında tatlı krizlerine girmediğini anlatan Şeyda Coşkun, 'Çikolatalı ekmek, kızartma gibi yiyecekleri yemem. Baklavayı bile kendim yaparım. Yulaf, soya sütü ve yeşil elmadan yapılan bonbonlar benim en lezzetli tatlımdır' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri