Seyir Terrace İstanbul... KIŞA MERHABA PARTİSİNE ÜNLÜ YAĞDI!

"Kış`a Merhaba Daveti"nde Ayşe Evrim ve Nicole müzikleriyle misafirlere eğlenceli, coşkulu anlar yaşattı.

Haziran 2013 tarihinde açılan Seyir Terrace İstanbul, Reklam ve Halkla İlişkiler sektörünün duayen isimlerinden Feza Fırat ve Seyir Terrace Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Alperen Dinçer'in ev sahipliğinde "Kış'a Merhaba Daveti " düzenledi.

Gönül Yazar, Betül Demir, Özgün, Pınar Aylin, Murat Evgin, Özgür Kıyat, Osman-Feriha Göksu, Arzu-Mehmet Kunt, Murat Dedeman, Yüksel Mermer,Prof.Dr.Atilla Arıncı, Dr.Şükran Berker,Prof.Dr.Murat Öncel, Suavi-Berrin Karaibrahimgil, Yasemin Bozkurt, Ece Vahapoğlu, Ferda-Kenan İpekçi, Leyla Üstel, Sema Şimşek, Aslıhan Egemen, Gonca-Cem Ergüven,Prof.Dr.Hilal Mocan, Arte Tahir, Emel Sözer, Gül Ergi, Rafi Artık, Günsel Ülkü, Perihan Akı, Deniz Murathanoğlu, Jale Yılmabaşar?ın yanısıra İstanbul cemiyet, sanat, spor ve medya dünyasının ünlü simaları katıldı.

Seyir Terrace; muhteşem boğaz manzaralı lokasyonu 4000 m2 alan içinde yemyeşil doğa harikası terasları, Sunset Restaurant'ta başarılı çalışmalara imza atan deneyimli aşçısı Murat Aslan yönetimindeki mutfak kadrosu ile Kış'a Merhaba davetinde misafirlerine uluslararası dünya mutfağı ve Kayseri lezzetleri ile ağırladı ve misafirlerinden tam puan aldı.

"Kış'a Merhaba Davetin"de Ayşe Evrim ve Orkestrası müzikleriyle misafirlere eğlenceli, çoşkulu anlar yaşattı.

Eğlence severlerin Sardunya ve Set Otel'de müdavimleri olduğu Nicole Rona ve Orkestrası ise Seyir Terrace Bistro'da Pop'tan Jazz'a ve Greek müziklere kadar olan repertuarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden davette misafirlere unutulmaz bir boğaz klasiği daha yaşattı.

23 Kasım Cumartesinden itibaren her Cuma ve Cumartesi geceleri Nicole Rona ve Orkestrası Seyir Terrace Bistro'da sahne alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri