Sharon Stone... 'ULUSLARARASI İKON' ÖDÜLÜNÜ BODRUM'DA ALDI!

Bodrum'da, düzenlenen Golden Globe'da dünyaca ünlü aktris Sharon Stone'a 'Uluslararası İkon Ödülü' verildi. Gecenin sunuculuğunu ise Kerem Bürsin ve Büşra Pekin üstlendi. Bürsin ve Pekin'in ingilizce şakalaşması ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Dünya ve Türkiye turizminin gözde merkezlerinden Bodrum'da düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nde 'Uluslararası İkon Ödülü' dünyaca ünlü aktris Sharon Stone'a verildi. Görkemli ödül gecesinde Stone, yoğun ilgiyle karşılandı.

Kerem Bürsin ve Büşra Pekin'in sunuculuğu üstlendiği gece adeta sosyal medyaya damga vurdu. Kerem Bürsin’in akıcı İngilizce aksanı ve meslektaşı Büşra Pekin’in esprili yaklaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

O ANLAR VİRAL OLDU

Sohbetin bu şekilde olması, iki yıldız ismin sahnedeki uyumunu ve birbirleri ile İngilizce şakalaşması kısa sürede viral oldu.

YORUM YAĞDI

Aynı zamanda Bürsin ve Pekin'in Hollywood'a damgasını vuran Sharon Stone ile yan yana verdikleri poz da çok konuşuldu. Sosyal medyada; 'çok iyi görünüyorlar', 'olay kare' gibi yorumlar yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri