Simge Sağın... YİNE İCARDİ SORULDU; BOMBA CEVAP!

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Simge Sağın, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenlerine muhteşem bir konser verdi. Simge Sağın, Galatasaraylı futbolcu Icardi sorusuna yanıt verdi.

YENİ ŞARKILARIN MÜJDESİNİ VERDİ!

Türk pop müziğinin güçlü sesi Simge, İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir performansa imza attı. Sezon başında verdiği konserle büyük ilgi gören Simge, bu yıl ikinci kez Harbiye’de sahne aldı.

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçı, seslendirdiği hit şarkılarıyla izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı.

Simge, özel olarak tasarlanan gösterişli sahne dekoru ve Raisa Vanessa imzalı kıyafetleriyle dikkat çekti. Şıklığı ve enerjisiyle göz dolduran sanatçı, görsel bir şölen sunarken, güçlü sesi ve başarılı sahne performansıyla izleyicilerini büyüledi.

Simge sahneye adım attığı andan itibaren kopan coşku dolu alkışlar, gece boyunca dinmeyen bir enerji yarattı.

Konser sırasında duygularını dile getiren Simge, "Harbiye’de sahne almak benim için her zaman heyecan verici ve özen gösterdiğim bir durum. Sizlerle yeni şarkılarımı paylaşmak için sabırsızlanıyorum, çok güzel şarkılarım var" diyerek dinleyicilerine yeni projelerinin de müjdesini verdi.

Simge Sağın konser öncesi verdiği röportajda;

"Harbiye'de sahneye çıkan her sanatçı için çok önemlidir. Çok heyecanlıyım ben de burası için ayrı bir hazırlık yaptım. Kıyafetimden saçıma kadar.

Dansçılarım yok bugün. Sahnede ben kendim dans edeceğim. Zaten mesajlı bir pembe kıyafet giydim" dedi. Sağın, "Saçlar değişmiş kızıldan dönmüşsünüz?" sözlerine, "Kızıldan dönülür her kadının çok heyecanlanarak boyattığı bir renk ve baş edemediği bir renk. Çok akıyor.

Hiçbir şekilde renk tutmuyor. Hemen vazgeçtim ve çok güzelde oldu gerçi bu yazı kızıl geçirdim. Bu yaz çok güzel geçti konserler verdim arada tatil yaptım. Normal bir yaz öyle çok uçuk bir yaz geçirdim denmez durgundu" ifadelerini kullandı.

'ATTIKLARI CEP TELEFONU SEVDİKLERİ BİRİNİ ÖLDÜREBİLİR'

Geçtiğimiz günlerde sahnedeyken telefon atılmasına şarkıcı, "Genç arkadaşlarımız sevgilerini göstermeyi biraz yanlış anlıyorlar galiba... Çok sevdikleri o sanatçıyı öldürebilirler onla çünkü kafaya gelen ağır sert bir cihaz bu...

Kafaya geldiğinde Allah korusun kafa travması beyin kanaması olabilir çok tehlikeli uyarıyorum birini öldürmek istemezsiniz sanırım sevdiğiniz birini hiç öldürmek istemezsiniz.

O yüzden çiçekle de gözüme dikeni girebilirdi her türlüsü çok tehlikeli rica ediyorum biz işini yapan insanlara birazcık daha saygılı olmaları sevgi böyle gösterilmez.

Dün gecede aynı şey oldu başka bir açıkhava konserinde başka bir yerde yine bir telefon atıldı ama içi boştu kap olarak atıldı. Travmalarım tetikleniyor çünkü görmüyoruz bazı şeyleri şarkı söylüyoruz ve gözlerimiz kapalı oluyor resmen hedef tahtası gibisiniz korkutuyor bu durum beni inşallah hiç bir sanatçıya böyle bir şey bir daha olmaz" dedi.

'ICARDİ BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR'

Sağın, "Icardi boşanıyor haberiniz var mıydı, bu konuda ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Beni Kıbrıs'ta oyuna getirdiniz aldık başımıza belayı... Benim Icardi ile alakalı konuşabileceğim hiçbir şey yok asla da olamaz.

Ayrılıklarıyla alakalı bir şey söylemem hiçbir fikrim ve alakam yok beni hiç ilgilendirmiyor. Bu konuyla alakalı bağlantım alakam yok ben mutlu olmasını isterim herkesin. Ayrılmasınlar ayrılıyorlarsa da hayırlısı olsun" yanıtını verdi.        

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri