Sinan Akçıl… "METİN AROLAT İLE BAĞLANTIYA GEÇTİM"

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Sertaç Akkaya ve Emel Yalçın'ın sunduğu Müzik Evi’ne konuk oldu. Akçıl, Metin Aralot’ın ölümünü hissettiğinden bahsederek, “Normalde ben uyurken siyaset dinliyorum o beni uyutuyor ya da İlber Ortaylı, Celal Şengör falan dinliyorum. Gözümü açtığımda Armağan Çağlayan ve Metin Arolat konuşuyordu oraya geçmiş YouTube kendiliğinden.

Sonra ben dedim ki -uykumda oluyor bunlar- ya Metin’in sesi bu 20 yıldır görmüyorum ne kadar iyi bir adamdır dedim. Acaba bunun telefonu hala aynı mıdır dedim. Bak 20 yıl sonra şaka yapmıyorum sonra uyku arasında telefonu elime aldım baktım o numara kapattım telefonu. Kuran çarpsın hayatımda böyle bir malum olma birebir böyle bir şey yaşadım arkadaşlar ondan 2 saat sonra inanamadım Müge’nin hesabında Metin Arolat’ı kaybettik diye görünce… B

u enerjisel şeylere inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben resmen çağırdım Metin’le bağlantıya geçtim. Ama çok sigara içerdi, evinden çıkmazdı, çok duygusaldı bunlarla beraber babasını da kalp krizinden kaybetmişti hepsi birleşince ve maalesef benim de zamanında kullandığım o iğneler… Bence tehlikeli 52 yaşında gencecik bir adamı kaybettik ve baktığında yaptığı o işler o ‘Kuzu Kuzu’lar kolay işler değil.

Maalesef öldükten 10 gün sonra hiç konuşmayacağız, yaşarken değeri verildi mi verilmedi! Küçük mekânlarda sahne alan pop şarkıcıydı kendini tatmin etmek için, bunu da açık açık söylemek lazım. Bir Metin Arolat şeyi yoktu insanlarda bence olması gerekirdi mesela Metin Arolat’ın bir sinema filmi olmalıydı” diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK!

Asya Pasifik Yayın Birliği Şarkı Festivali hakkında da açıklamalar yapan Sinan Akçıl, “Eurovision’a karşı yapılmış bir organizasyon, Eurovision’u 200 milyon kişi falan izliyor bunun yani en az 2 milyar kişinin izleneceği tahmin ediliyor. O yüzden daha da heyecanlıyız.

“FARK ATIYOR”LA FARK ATACAĞIZ!”

Türkiye’yi ben temsil edeceğim, en son Türkiye’yi ben temsil ettiğimde baya polemik olmuştu 2009’da Hadiseyle birlikte Eurovision şarkısını yazmıştım ama bu sefer şarkıcı olarak yer alacağım ve “Fark Atıyor” şarkısına yeni bir düzenleme istendi. SIFIR bir şarkı yapılmayacak. Onu sahnede dans şovuyla beraber yapacağız inşallah Türkiye’de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’nde yapılacak yarışma ve yine bir 18 ülke falan katılacak. Özellikle Çin, Kore falan inanılmaz ekipler yolluyor yani onu biliyorsunuzdur K POP ama merak etmeyin maçı alırız gibi duruyor inşallah” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri