"ŞİRAZETTİN" VE "ÖKÜZGÖZLÜM"GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Mey İçki 3 Haziran Salı günü Cezayir Restoran'da yapılan tanıtımla Şirazettin ve Öküzgözlüm isimli iki yeni ürününü şarapseverlerle tanıştırdı.

Mey İçki 3 Haziran Salı günü Cezayir Restoran'da yapılan tanıtımla Şirazettin ve Öküzgözlüm isimli iki yeni ürününü şarapseverlerle tanıştırdı.Oldukça hareketli geçen partinin konsepti ise eski Yeşilçam filmleri kıyafetleriydi.Partide eski kırkbeşlikler Naim Dilmener tarafından çalındı.

Şirazettin:

Şarap dünyasının tabularını yıkmaya geldim, beni de aranıza alın! dediğinde hepimiz güldük Şirazettin'e. Pek alışık olduğumuz bir tip değildi Şirazettin. Hayata başka bir pencereden bakıyordu. Bi kere çapkındı. Patavatsızdı. Hassastı kimi zaman. Bir mozaikti kısaca. Ama tanıdıkça çok sevdik Şirazettin'i. Ne zaman bir araya gelsek "ya hadi Şirazettin'i de çağıralım" dedik. Sonra hepimizin en yakını oldu Şirazettin. Artık topluma mal olmalıydı. Onu tüm şarapseverlerle buluşturmanın vakti gelmişti. İşte karşınızda Şirazettin. Bizi unutma Şirazettin ve sakın değişme!

Öküzgözlüm:

Şarap dünyasının tüm kurallarını alt üst eden Cumartesi yeni yıldızını iftiharla sunar: Öküzgözlüm. Dışı değil içi güzel olsun diyenlerin şarabı Öküzgözlüm. Kendisiyle barışık olanların, ortamlarda kasmayanların şarabı? Evet, onun adı Öküzgözlüm çünkü bir gözü gerçekten çok büyük, öküz gibi. Ama bu çok mu önemli hayır değil. O, son damlasına kadar bizim mutluluğumuz için çalışıyor. Espri yapıyor, partiden sonra etrafı topluyor, bulaşık yıkıyor. Yemiyor, yediriyor. Pizzadan, makarnadan, kebaptan sıkılmıyor, "of sen de hep aynı şeyler yiyorsun" diye söylenmiyor. Ben böyle Öküzgözlüm'ün gözünü severim ey şarapseverler!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri