SOSYAL MEDYALARIMI NASIL BÜYÜTTÜM?

Uzun zamandır sosyal medya hesaplarımı büyütmek hedeflerim arasındaydı. Kullanmakta olduğum ve bir şeyler paylaştığım sosyal medya platformlarındaki abone ve takipçi sayılarımda bir yükselme görmek istiyordum.

Keza yaptığım paylaşımların da yüksek sayıda izlenmeler ve beğeniler alması da hedeflerim arasındaydı. Ancak aylardır süren çabalarıma rağmen hedeflediğim sayılara bir türlü ulaşamadım. Derken bir gün internette Views4You’ya denk geldim.

Bu yazımda da sizlere burayı tercih etme sebeplerimden ve bana sağladığı faydadan bahsedeceğim.

Views4You ve Sunduğu Geniş İmkanlar

Ben ilk olarak YouTube üzerinden içerikler üretmeye başlamıştım. Bir süre sadece YouTube kullandım ve ardından başka sosyal mecralarda da görünür olmamın daha iyi olacağına karar vererek Instagram ve TikTok hesapları açtım. Bu üç mecrada da hedeflediğim sayılara ulaşamadım ve bu böyle giderken Views4You adlı servis sağlayıcısına denk geldim. Siteye girdiğimde ise kullandığım üç uygulama için de bana farklı farklı birçok paket sunduğunu gördüm. Site içinde dolandıkça ise diğer sosyal medya paketi satan sitelere kıyasla bu tercih edebileceğim bir siteydi.

Sitenin oldukça şık ve kullanımı kolaylaştıran bir arayüzü vardı. Sundukları geniş imkanlar yelpazesine ek olarak site içinde birçok şeye erişmek de yine mümkündü. Destek ekibi ile rahatça iletişime geçilebilmesi, sunulan hizmetlerin itinayla açıklanmış olması, sitenin başarısına dair veriler ve müşteri yorumlarına kadar her detayıyla bu siteyi tercih etmiş olduğuma mutluyum.

YouTube Kanalımı Nasıl Büyüttüm?

YouTube kanalımda yayınladığım videolar bulunmaktaydı ve hala da içerik çekmeye devam ediyordum ancak kanalımın verilerinden pek memnun değildim. Bu durum da motivasyonumu düşürüyordu. Bu siteye denk gelip içinde yazanları okuduğumda ise hedeflerim için çabalayacak motivasyonu kendimde yeniden buldum. Özellikle de yaptığım satın alımların hiçbir problem olmaksızın kanalıma yansımasının ardından.

Öncelikle YouTube izlenme paketlerine göz attım çünkü en çok dikkat ettiğim şey izlenme sayılarımdı. Ne kadar bir bütçe ayırmalıyım diye düşünürken, sitede hemen her bütçe için uygun bir paketin olduğunu da gördüm. Şifre gerekmemesi, birinci sınıf izlenme ve anında teslimat gibi her pakette bulunan detaylar beni mutlu etti. Paketlerin altında bu siteyi tercih etmem ile elde edeceğim kalite ve güvenceye dair yazılmış olanları okuduktan sonra da direkt olarak kendime en uygun izlenme paketini satın aldım. Sonrasında istediğim videomun linkini ve e-posta adresimi girerek paketimin makul ücretini ödedim.

Gelen izlenme sayılarının ardından beğeni ve abone paketlerine göz attım. Çünkü izlenme paketi bana beğeni ve abone de getirmekteydi ve bunları da paketlerle desteklemek istedim. Beğeniler de izlenme gibi yine organikti ve ayrıca yavaş ve turbo opsiyonlarının sunulması çok hoşuma gitti. Beğeni paketiyle birlikte abone paketlerine de göz attım. Abone paketlerinin hepsinin de aktif ve gerçek olmalarının yanı sıra kaliteli ve Türk kullanıcılar olması beni mutlu etti.

Instagram Hesabım Nasıl Popüler Oldu?

Instagram hesabımı başta YouTube kanalıma destek olabilmek adına açmıştım. Bu siteye denk gelmeden önce yaşadığım motivasyon kaybı Instagram için de geçerliydi ancak satın aldığım paketlerle, YouTube kanalımdaki gibi, Instagram'da da beklediğimin üstünde bir büyüme elde ettim. Bu yüzden Instagram’ı da ayriyeten içerik üretebileceğim ve üzerine eğilebileceğim bir platform olarak görmeye başladım.

Instagram hesabımda başta çok az sayıda takipçim vardı ve sanki başka kullanıcılar da bunu gördükçe beni takip etmeyi daha az istiyorlar gibi hissetmeye başlamıştım. Bunun için ilk olarak Instagram takipçi paketlerine baktım. YouTube’da olduğu gibi, yine gerçek ve Türk takipçiler sunuluyordu. Bunun yanı sıra farklı bütçelere uygun yüksek kaliteli takipçi satın alma imkanı da vardı. Ben gerçek kullanıcılar aldım ve yine ödemede de takipçiler hesabıma gelirken de hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Ardından, uygulamadaki etkileşim sayılarımın dengeli olması adına beğeni paketlerine baktım. Özgün ve yüksek etkileşim garantili, yine çeşit çeşit beğeni paketleri bulunmaktaydı. Ben de takipçi paketimle uyumlu bir paket tercih ettim. Zaman içinde Instagram için de içerik üretmeye başlayınca izlenme sayılarıma da önem verir oldum. Yine siteye girdiğimde ise, keşfet etkili premium izlenme paketleri karşıma çıktı ve 48 saatte teslimatlı bir paket daha tercih ettim.

TikTok Fenomeni Olma Yolunda İlerliyorum

Bahsettiğim şekilde YouTube, Instagram ve TikTok hesaplarım vardı. Zamanla ve bu sitenin yardımıyla YouTube ve Instagram hesaplarımı büyütüp daha da aktif kullanır hale geldim ancak TikTok hesabım hala boş gibiydi. Ben Tiktok’u unuttukça zaten az olan takipçi sayım daha da azalmıştı ve aradan geçen zamanda yüklediğim videolar çok az kişi tarafından izlenmişti.

Daha önceden yaklaşık altı farklı paket tercih ettiğim bu siteye girdim direkt. Yine hem takipçi hem beğeni, hem de izlenme paketleri bulunmaktaydı. Önceki hiçbir deneyimim beni yanıltmadığı için, TikTok hesabıma satın alım yaparken çok daha rahat bir şekilde paket seçtiğimi fark ettim. Düşme ihtimali yoktu alacağım paketin. Olsa bile 7/24 hazır destek ekibi, para iadesi ve telafi gibi birçok opsiyonum vardı.

TikTok hesabım için ise, diğer sosyal mecralarda edindiğim kitleyi göz önünde bulundurarak daha büyük paketler satın aldım. Yüksek sayıda takipçi, izlenme ve beğeni satın aldığımda da tabii ki yine herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Benim Views4you deneyimim bu şekildeydi. Üç farklı uygulama için üçer farklı paket tercih ettim ve her birinde hedefime yaklaşmak ve kaliteli şeyler üretmek için biraz daha motive oldum. Ayrıca bu site sayesinde içeriklerimin hak ettiği değere daha kısa sürede vardığını görmek de beni çok mutlu etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

ABD'den TikTok yasağına onay... TASARI KABUL EDİLDİ!..
WhatsApp'a yeni özellik... SON ÇEVRİMİÇİ OLANLAR GÖSTERİLECEK!..
Blend... İNSTAGRAM'A YENİ REELS ÖZELLİĞİ!