SOSYAL SORUMLULUK "ADIM"I!

Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği, "Adım Adım Oluşumu"na verdiği destekle, sosyal sorumluluk projelerinin önemini vurguluyor.

Transmed'den sosyal sorumluluk "adım"ı

Şimdiye kadar 1,5 milyon TL tutarında bağışın toplandığı projeye Transmed İş Geliştirme Direktörü Melis Abacıoğlu da aktif olarak katılıyor.

Saç ve kozmetik cerrahi alanında yaptığı başarılı uygulamalarla tanınan Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiriyor.

Amatör sporcular tarafından sporu desteklemek ve bağış toplamak amacıyla başlatılan "Adım Adım Oluşum" projesini destekleyen Transmed böylece, toplum bilincinin oluşması yönünde önemli bir adım atmış oldu. Transmed İş Geliştirme Direktörü Abacıoğlu, kurumsal koşu kavramının Amerika'da çok yaygınlaştığını fakat ülkemizde henüz yeterli ilgi ve bilincin bulunmadığını belirtiyor.

Proje kapsamındaki koşulara düzenli olarak katılan Abacıoğlu, projenin yarattığı etkiye dikkat çekerek bu konuda herkesin destek vermesi gerektiğini belirtti. Antalya maratonu öncesinde 3 tekerlekli sandalyeye karşılık gelen miktarı bağış olarak toplayan Abacıoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Adım Adım Oluşumu, yapılan maddi ve manevi yardımlarla büyüyen bir proje.

Bu noktada, elele vererek toplumun duyarlılığını artırmak bizim elimizde. Transmed bünyesinde Adım Adım koşularına katılan ekibimiz gün geçtikçe büyüyor. 2011'de amacımız Transmed takımını kurmak ve Avrasya maratonunda şirket olarak 10 tekerlekli sandalyenin alınmasını sağlamak. Bu amaçla düzenli olarak yaptığımız antrenmanlar hem birlikte kaliteli zaman geçirmemizi hem de günün yorgunluğunu atmamızı sağlıyor. Transmed olarak sporu ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye ve içinde bulunmaya her zaman özen göstereceğiz."

Yurt içi ve yurtdışında çeşitli yarışlara katılan amatör sporcular tarafından bireysel çabalarını yaygınlaştırmak ve hobilerini topluma yarar sağlayacak bir etkinliğe dönüştürmek amacıyla hayata geçirilen "Adım Adım" projesi kapsamında Türkiye'de bugüne kadar 12.000 yardımseverden toplam 1,5 milyon TL bağış toplandı. Toplanan bağışlar Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği kuruluşlarına destek amacıyla kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri