SUAT ATEŞDAĞLI İLE VOYAGE PARTİLERİ BU YAZ ÇOK KONUŞULACAK!

Voyage Otelleri'nin konuklarını bu yaz çok özel bir sürpriz bekliyor. Eğlence hayatının vazgeçilmez DJ'lerinden Suat Ateşdağlı eşliğinde Voyage Partileri

Voyage Otelleri'nde bu yaz gündüz başlayan eğlence gecelere taşacak ve tatil boyunca sürecek. Voyage Belek, Voyage Sorgun ve Voyage Torba'da haftanın belirli günlerinde gerçekleşecek bu partiler 30 Eylül'e kadar devam edecek. Gün içerisinde ister "Beach Parties" konseptiyle güneşlenirken eğlenebilir, isterseniz de "Night Parties" konseptiyle içkinizi yudumlarken keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Aynı zamanda Voyage Otelleri'nde çalınan tüm müziklerinin konseptini gerçekleştiren Suat Ateşdağlı, pazar geceleri Voyage Belek'te, pazartesi geceleri Voyage Sorgun'da ve salı geceleri de Voyage Torba'da çalacak. Ayrıca haftanın her günü yapılan Beach Parties etkinliklerinde dönüşümlü olarak bu üç otelde çalacak.

Suat Ateşdağlı Kimdir?

Bugüne kadar birçok gece kulübünde DJ'lik yapmış olan Suat Ateşdağlı, 1983 yılında profesyonel olarak DJ'lik hayatına başladı. 24 yıl boyunca Club 29 Grubu, Havana, Reina gibi Türkiye'nin sayılı müzik kulüplerinde çalıştı. S Music Design adında ses-ışık-müzik servisi veren bir şirketi de bulunan müzisyenin ayrıca radyoculuk geçmişi de var. Ateşdağlı'nın bu güne kadar birçok albümü çıktı; "Bosphorus Night", "Bosphorus Night 2", "Gaja Voyage", "Bosphorus Night 3" ''Reina ''.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri