TAKI TUTKUNU ÜNLÜ İSİMLER, `ÇABA DERNEĞİ` İÇİN ÇABALADI !..

İş, cemiyet ve magazin dünyasının takı tutkunu ünlüleri, 3 Aralık Çarşamba günü bir sosyal sorumluluk projesi için `Geleneksel Altın Çadır Günleri` adı altında düzenlenen VIP gününde bir araya geldi...

Takı tutkunu ünlü isimler, altın denilince ilk akla gelen markaların başında bulunan firmanın düzenlemiş olduğu 'Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri' VIP gününde buluştu

'Geleneksel Altın Çadır Günleri', 3 Aralık Çarşamba VIP gününde; iş, cemiyet ve magazin dünyasından takı tutkunu ünlüleri ağırladı.

Çiğdem ve Cihan Kamer?in ev sahipliğinde gerçekleşen VIP gününe, aralarında Ayşegül Dinçkök, Ayşe Tolga, Belçim Bilgin Erdoğan, Ezgi Sözüer, Demet Akbağ, İntizar, Özlem Cankurtaran ve Uğur Batur gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Mücevherleri uzun uzun inceleyen ve mücevherler üzerine sohbet eden ünlü isimler hem kendileri için seçim yaptılar hem de yakınları için hediye almayı ihmal etmediler.

Markanın Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, ÇABA Derneği adına katılan konukların yaptıkları pırlanta alışverişinin % 25'ini ÇABA derneğine bağışladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri