TAŞKÖPRÜ BÜYÜK BULUŞMAYI İSTANBUL'DA İFTAR İLE START VERDİ

Taşköprü Belediyesi tarafından bu yıl 25.si düzenlenecek olan Uluslar arası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında "Büyük Spor Buluşması" gerçekleşecek.

Haber; Hakan SOLAKER

Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

Bu büyük organizasyon öncesi İstanbul'da basına ve sanatçılara Doğa tepe restaurantta bir iftar veren organizasyon komitesi ve Başkan Prof. Dr. Erdal Zorba 2 ile 4 Eylül arası gerçekleşecek bu büyük organizasyona medya ve sanatçıları misafirleri olmaları için davette bulundu.

Geceye katılan Elif Karlı, Ekin ve Türkü başkanın bu davetini kabul ederek festivalde yer alacaklarını açıkladılar.

Festivalleriyle ünlü Taşköprü Belediyesinin "Spora evet! Şiddete hayır!" kapsamında sesini Türkiye ve Avrupa'ya duyurmak için Büyük spor buluşması sosyal sorumluluk projesine de ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Festival arenasıyla Taşköprülülere ve çevre illerden gelen misafirlere yaşatacak olup, bu festival kapsamında Hadise, Sıla ve Tan sahne alacaklar.

Ayrıca Makedonya, Ukrayna, Meksika, Özbekistan, Hindistan ve Gürcistan halk oyunları, bisiklet yarışları, geleneksel giysi defilesi, at yarışları, festival ağası seçimi, ve ünlülerin jüri üyeliği yapacağı "Uluslar arası Miss Pompeioplis Güzellik yarışması" gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri