Temizlikyolda.com... ÜNLÜLER, ONLİNE TEMİZLİK HİZMETİ SUNAN BU SİTEYİ PEK SEVDİLER!

içlerinde `Çocuklar Duymasın`da muzip Teo karakterini canlandıran Ömer Güney`in de bulunduğu, genç müteşebbislerin kurduğu online temizlik hizmeti sunan Temizlikyolda.com. kısa sürede büyük yol aldı.

İnternet üzerinden kullanıcılarına temizlik hizmeti sunmak üzere 2013 yılında kurulmuş en iddialı e-ticaret temizlik hizmeti sunan temizlikyolda. Com, ülkemizdeki temizlik servisi anlayışına çok daha verimli ve hızlı bir alternatif hizmet getirmeyi hedeflemektedir.

ÜNLÜLER TÜM TEMİZLİK VE ÇAMAŞIR HİZMETLERİNİ BU SİTEDEN YAPTIRIYOR...

Misyonu; öncelikle İstanbul daha sonra ise başta Ankara,İzmir,Bursa olmak üzere tüm Türkiye'ye dağılmak olan,internet kullanıcılarına ve şahsi ve kurumsal tüm firmalara internetten temizlik hizmeti alabilme olanağını sağlayan sitenin, Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Furkan Kızılay ve Ömer Güney gibi gibi bir çok ünlü ziyaretçisi de bulunmaktadır.

Siteyi sıkça ziyaret eden isimlerden biri olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, "Günümüzün yoğun ve yorucu iş temposunda,evde vakit ayıramadığımız işlerden biri olan temizlik,çamaşır ve ütü gibi yoğun vakit alan işlere bu hizmet hızır gibi yetişti, hem de çok ekonomik fiyatlarla" diyerek sitenin ne denli verimli ve de her an ihtiyaç duyulabilecek nitelikli bir site olduğunu sevenleriyle paylaşıyor.

Vizyonu interrnet teknolojilerindeki bütün yenilikleri takip etmek ve alanına giren uygulamaların hemen hepsinde Türkiye'de öncü olmak olan ve günlük hayatımızda son derece ciddi bir ihtiyaç haline gelen temizlik ihtiyacımızı kökten çözebilmeyi hedefleyen bu sitenin gittikçe büyük kitlelere kısa zamanda ulaşacağı aşikar görünüyor.

Temizlikyolda.com, "ben bu dağ gibi çamaşırları nasıl yıkayıp ütüleyeceğim,evimdeki ve iş yerimdeki halıları nasıl yıkayacağım,koltuklar leş gibi nasıl sileceğim?" gibi günlük hayatta kendimize sıkça sorduğumuz sorulara, radikal yaklaşımlarla kökten çözüm getirecek ve hayatımızı bu anlamda kolaylaştırabilecek tek site.

Verilen bir siparişin en kısa zamanda ve en doğru şekilde kullanıcıya ulaştırılması bir hedef değil bir zorunluluk olarak belirlenen site, servis hızını ve kalitesini sürekli arttırmayı hedef olarak seçmiş ve hiçbir ek ücret ödemeden hizmet alabilmeyi sağlayabilme amaçlamış.

Bu hizmeti alabilmek için tek yapılması gereken siteye üye olup, site bünyesinde size uygun olan hizmetlere anında ulaşabilmek.

Bu nitelikli ve olmazsa olmaz sitenin özelliklerini şu şekilde sıralayabilmek mümkün:

Temizlikyolda.com; temizlik hizmeti arayan internet kullanıcıları ile, temizlik hizmeti veren firmaları bir araya getiren bir e-ticaret platformudur. Kuru temizlemeden ev & ofis temizliğine, araç temizliğinden evcil hayvan temizliğine kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.

Temizlikyolda.com; web sitesi üzerinden, tüm telefonlarla uyumlu mobil web sayfalar üzerinden, iPhone, Android, BlackBerry ve Nokia uygulamaları ile mobil cihazlar üzerinden sipariş kabul etmektedir.

İnternet kullanıcıları hiçbir ücret ödemeden, temizlikyolda.com üzerinden siparişlerini verebilmektedir.

Temizlikyolda.com; hem temizlik sektörünü aktif internet kullanıcısı yapmayı hedeflemiş, hem de temizlik hizmetini internetten satın alan müşterisini %100 memnun edecek uygulamalar geliştirmeye odaklanmış kişilerle çalışma ekibini her gün genişletiyor. İnternet & teknoloji ile ilgiliyseniz ve takım ruhuna inananlardansanız başvurunuzu bekliyoruz. Tüm başvurularda ortak arayacağımız özellikler, dinamik, takım çalışmasına inanan, uyumlu ve fark yaratacak kadar da yaratıcı ve istekli olunmasıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri