Tiyatro 1112... "III.REİCH" İN GALASI YAPILDI

Tiyatro 1112 Garaj, 2013-2014 sezonu için hazırladıkları " III.REİCH" adlı oyunun galasını yaptı. Kentpark AKM Sahne` de yapılan galaya ilgi büyüktü.

Başkentli sanat severler saat 20.00 başlayan oyun için Kentpark AKM Sahne'nin salonunda hazır oldular. Son derece yüksek bir performansla sergilenen oyun, seyirciden yine tam not aldı.

Dakikalarca ayakta alkışlanan oyunun ardından yapılan kokteylde ise usta oyuncular seyircilerle buluştu. Samimi bir havada geçen kokteyl; edilen neşeli sohbetler ve çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Gala gecesinde, bu sezonun görülmesi gereken en iyi oyunlarından diyebileceğimiz "III.REİCH Korku ve Sefalet"in sahneye konulmasında emeği geçenlere, seyircinin önünde tek tek sahneye çağrılarak teşekkür edildi. Bu kişiler; oyunun yönetmeni Yunus Emre Bozdoğan, müzik Oktay Köseoğlu ve Tolga Yalçıner, ışık Toprak Can Coşur, kostümler Zeze, kukla tasarım ve uygulama Aylin Saraç ve oyuncular; Hakan Salınmış, Aylin Saraç, Altan Alkan, Elif Gizem Aykul, Murat Anıl Soykök,

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri