Tuğba Özay... ‘’HEDEFİM ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM MİLLETVEKİLİ OLMAK’’

Tuğba Özay, en büyük hedefinin milletvekili olup TBMM çatısı altında doğayı, çocukların, kadınların, hayvanların ve doğanın sesi olmak olduğunu söyledi.

Başarılı çalışmaları, mütevazi kişiliği ve muhteşem güzelliğiyle gönüllerde taht kurdu Tuğba Özay… Mankenlik, oyunculuk, siyaset ve şarkıcılığıyla hep kendinden söz ettirdi.

Her el attığı işte en kısa sürede başarıyı yakaladı. Tuğba Özay, en büyük hedefinin milletvekili olup TBMM çatısı altında doğayı, çocukların,  kadınların, hayvanların ve doğanın sesi olmak olduğunu söylüyor.

Tuğba Özay, Haber Caddesi.com  sitesinden  Alper Ergez’e dobra dobra konuştu.

İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;

‘’HİÇ ESTETİK YAPTIRMADIM’’

 Biliyormusunuz hiç değişmediniz Yıllar önceki gördüğüm Tuğba Özay nasılsa şuanki Tuğba Özay da aynı spor yapıyormusunuz ve hiç estetiğiniz var mı. Bu kadar güzel ve bakımlı olmanızın sırrı nedir?

spor yapıyorum ve hayatım boyu hiç estetik yaptırmadım .. en basit dolgu , botoks işlemim dahi yok .. tamamen naturelim ???? en çok da babacığımın genlerine borçluyum .. annem de çok güzel ama ben çokça babacıyım ve babacığıma çok benziyorum ????

‘’2008'DE PROFESYONEL OLARAK MÜZİĞE BAŞLADIM’’

Yeni şarkınız ‘’Araf’’ta kimlerle çalıştınız. Biraz hazırlık sürecinizden bahsedebilirmisiniz?

Müzikle ilgili profesyonel çalışmalarıma ilk başladığım sene 2008 .. o yıllarda çalıştığım , ilk albümüm Armoni’yi yaptığım arkadaşlarımla çalıştım Araf’ta .. Çok başarılı bir ses, yorumcu ve besteci İlkay Toktaş şarkımın bestesini yaptı ve harika oldu .. ilkay’la iki güçlü ve duygusal kadının gücünü gösterdik bir anlamda bu şarkıda .. aranjesi ise Saffet Ulcay ve Oğuz Mühürdar’a ait .. klip yönetmeni Erkan Nas .. ama klibin tüm içeriği bana aittir .. yıllardır böyledir keza .. kliplerindeki kostümlere , klibin hikayesine kadar ben tasarlarım. Araf Seyhan Müzik etiketiyle çıktı ve ilk hafta tamamen organik rakamla 100.000’i geçmişti .. şu an da da çok güzel bir şekilde ilerliyor .. destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimle

‘’ŞU ANDA HEP AYNI YÜZLER HEP AYNI SÖZLERİN OLDUĞU BİR TV EKRANI VAR MAALESEF’’  

 Bu arada bugüne kadar bir çok tv programında ve dizilerde de sizi izledik. Peki yeni dönemde yeni projeler var mı Sizleri tekrar ekranlarda da görebilecekmiyiz?

 Şu an için net bir şey yok tv ile ilgili ama yapmak istediğim çok güzel projeler var .. gerek oyunculuğum gerek sunuculuğumla ben bir ekran yüzüyüm .. ekran ışığı yüksek , diksiyonu güzel ve 30 yıldır ekranda olan bir insan olarak benim yerim televizyon .. fakat bakıyorsun şu anda hep aynı yüzler hep aynı sözlerin olduğu bir TV ekranı var maalesef

‘’KEŞKELERİMDEN ZİYADE İYİ KİLERİM ÇOKTUR’’

Şöyle bir geçmişe doğru gittiğinizde keşkeleriniz ve iyi kileriniz neler olabilir?

Keşkelerimden ziyade iyikilerim çoktur ama şurası kesin ki şimdiki aklım olsaydı yurt dışında kariyer planlaması ile ilgili çokça fırsat geçti elime kariyerimi uluslararası platforma taşırdım

 Daha önceki bir röportajınızda‘’ilerleyen dönemlerde kesinlikle siyasetin içerisinde olmalıyım’’ demiştiniz. Düşünüyormusunuz gerçekten siyaset.

 Elbette düşünüyorum.. amacım önümüzdeki dönemde milletvekili olmak .. ben gibi insanlar olmalı o mecliste! Düşünen , konuşan , eyleme dökebilen , korkusuz, cesur, vatansever, bilgiden, üretimden, halktan yana durabilen. Doğayı, hayvanları koruyabilen .. çocukların , kadınların, hayvanların ve doğanın sesi olabilecek aydınlık kadınlar gerekir o meclise !

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri