Tüm iPhone'lulara müjde !... TÜM iPHONE'LULARLA BEDAVA KONUŞACAKSINIZ?

"iPhone'dan-iPhone"a ücretsiz konuşmanın başlaması telekomünikasyon dünyasında büyük olay yarattı!.. İşte Turkcell, Vodafone ve Avea'nın yaşadığı büyük kriz!..

"Viber" dev GSM şirketlerini krizin eşiğine getirdi?

"Iphone'dan-Iphone"a ücretsiz konuşma dönemini başlatan "viber" uygulaması telekominikasyon dünyasında kısa sürede devrim yarattı?

"Viber"ı kullanmak da çok basit. Iphone kullanıcıları Apple Store'dan "Viber" uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyor. Kayıt ve üyelik yok. Wifi ve 3G bağlantısıyla çalışan uygulamada "viber" yüklü olan iphone kullanıcıları, dünyanın neresinde olurlarsa olsun birbirleriyle sınırsız olarak bedava konuşabiliyor. Çok yakında "viber"ın ücretsiz mesajlaşma özelliğini de hizmete sunacağı da gelen haberler arasında.

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA'DA BÜYÜK "KRİZ"

Son günlerde büyük rekabetin yaşandığı ülkemizin Telekomünikasyon devleri Turkcell, Vodafone ve Avea'da da "viber" krizi yaşanıyor. Wifi ve 3G bağlantısıyla iphone'dan iphone'a ücretsiz telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan "viber" kısa sürede Apple Store'da 1'nci sıraya yükseldi?

SKYPE'DE BÜYÜK PANİK!..

Wifi ve 3G üzerinden ucuz telefon görüşmeleri yapmayı sağlayan "Skype" firması da "viber" uygulamasının piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük panik yaşıyor. Çünkü "viber" Skype'nin aksine aynı hizmeti "ücretsiz" olarak sunuyor.

BLACKBERRY VE ANDROID TABANLI TELEFONLARDA "TEST" AŞAMASI SÜRÜYOR

İlk olarak "iphone"dan "iphone"a başlayan servisin çok yakında Blackberry ve Android tabanlı smart telefonlarda da devreye gireceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri