Tuncay Vural... ŞÖHRETİNİ İYİ YÖNETEMEYEN YOK OLUR!

Tuncay Vural, Kişinin özünden kopmadan doğanın ritmine uyumlu yaşamasını sağlayan bilgilerin tümünü Bilinçli Ritmik Yaşam adını verdiğim eğitim programında birleştirdi.

?Kaç yaşında olursa olsun, yaşam standartları en üst düzeyde olsa da kendi karakterini ve bedenini tanımayan bireyler kendilerini yaşlanmış ve mutsuz hissetmeye mahkûmdurlar?

Bu sözler, 1985 ve 1986 yıllarında düzenlenen Türkiye Dans Şampiyonası'nda, tekler ve çiftlerde iki yıl üst üste birincilik alarak "Türkiye Dans Kralı" unvanına sahip Tuncay Vural?a aittir.

Yurt dışı çalışmaları esnasında, insanın ruhsal ve bedensel sağlığının bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiği inancını kuvvetlendiren Tuncay Vural, psikoloji alanında çalışmalarına ağırlık verdi.

Dans kariyerinin yanında insan psikolojisi ve karakterine yönelik araştırma ve çalışmalarına devam eden Tuncay Vural, 26 yıllık birikimi sonucu dünya çapında projelere imza attı.

Tuncay Vural, ?Projelerimden biri olan Bilinçli Ritmik Yaşam Eğitim Programı, kendi sentezini yaratmış, içeriği itibariyle alternatifsiz tek eğitim programı olup, diğer projelerimde olduğu gibi tüm hakları bana aittir? dedi.

Tuncay Vural, ?Kalan ömrümde en büyük amaçlarımdan biri de bilinçli yaşamayı ve zamanı doğru kullanmayı temel alan ve her insanın mutlaka bilmesi gereken bilgileri, ulaşabildiğim tüm insanlara ulaştırmak ve ulaştıracak insanları yetiştirmek.

Kişinin özünden kopmadan doğanın ritmine uyumlu yaşamasını sağlayan bu bilgileri her insanın bilmesi gerekiyor. Bu bilgilerin tümünü Bilinçli Ritmik Yaşam adını verdiğim eğitim programında birleştirdim. Bugün şunu çok net biliyorum ki; insan kendine bilinçli olarak düşman olabilecek kadar mükemmel bir varlık.

Her insan mutlu ve huzurlu olmak istiyor. Fakat birçok insan isteğinin tam tersine düşünüyor ve davranıyor. Bunları doğru diye de savunabiliyor. Hep üçüncü şahıslar ya da olaylar suçlanıyor.

Birilerinin yüzünden, şu olaylardan ya da şu şartlardan dolayı diyorsanız; bilin ki sorunu çözmüyor daha da büyük hale getiriyorsunuz ve böylece istemediğiniz koşullarda yaşamaya devam ediyorsunuz. Özellikle de medyatik insanların ve kendi iş çevrelerinde şöhret olan insanların durumu daha zor.

Şöhretlerini iyi yönetemediği için ismi silinip gitmiş birçok kişi biliyorum. Temel sorun "doğru bilgi eksikliği ve eylemsizlik". Bu kadar kolay aslında! Bu doğru bilgileri, kendi potansiyellerini fark edip, nasıl kullanabileceklerini, iş ve özel hayatlarına nasıl uygulayabileceklerini Bilinçli Ritmik Yaşam Eğitiminde birlikte başarıyoruz.

Tecrübeyle sabittir ki, üyelerimizin yorumlarından yola çıkarak söylüyorum, bugün durumundan şikâyet eden herkes yepyeni bir başlangıcı hak ediyor. ? dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri