Tuncay Vural... STAND-UP DANS!

Kimileri hipnoz ediyor, kimileri çok komik bir adam, çok zeki ve hazır cevap dedi..

Ve izleyenler tek bir noktada birleşti; Süper bir gösteri!..

İnsanların dansla ilgili düşüncelerinde devrim yaratan ünlü koreograf Tuncay Vural, altı yıl önce açıkladığı keşfini, sahnelediği tek kişilik gösterisiyle izleyiciyle buluşturmuştu.

Tuncay Vural, 2008-2009 sezonunda, gösterisinin 5.yılında, İstanbul'un tek komedi mekanı Oldcity Comedy Club'da her hafta Pazartesi günleri izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

İnteraktif gösteride izleyenler, gösterinin ilk anlarından itibaren sahnede kendilerine ayna tutan birini seyrediyorlar. Bir zaman yolculuğu yaşıyorlar. Hayatları boyunca katıldıkları ortamlardaki kişilerin, kendilerinin ve televizyonda seyrettikleri ünlülerin dans tarzlarından görünen kişiliklerinin dışında asıl olan temel karakterlerini şaşkınlıkla ve kahkalarla keşfediyorlar.

Gösteri sonunda karakterleri kendileri tespit ediyor ve isteyen izleyiciler karakterlerinin tespiti için sahne alıyorlar..

Bu gösteride; sadece dans konuşuluyor, insanların farkında olmadığı yetenekleri ortaya çıkıyor, dans ortamlarında yaşadıkları sergileniyor.. Heyecanlı, eğlenceli, müzik ve dans dolu bir gece yaşanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri