Türk Yapımı ''Profesyonel Sosyal Ağ'' Geliyor? VOVPUP...

Bilimsel ve uzmanlık alanlarında paylaşım yapabileceğiniz, soru sorabileceğiniz yarı sosyal bir ağ sistemi olarak yayın hayatına başlayan Vovpup, epey ilgi çekeceğe benziyor...

Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım ağlarının dışında Linkedin ve Xing gibi daha çok iş alanına profesyonelce odaklanmış birçok web sitesi kaliteli içerikleriyle dünyada giderek yaygınlaşıyor. Bu interaktif iş ağları bizlere birkaç yıl içinde internetin ve bilgi teknolojilerinin hangi alana evrileceğinin de habercisi. Facebook, Twitter ve Google içinde dahi birçok Türk yazılımcının varlığı bilinen bir gerçekken bugüne kadar Türk internet kullacılarının akıllarına şu soru geliyordu: Neden Türk yapımı profesyonel bir ağ yok? Bir Türk girişimcisinin projesi olan ''Vovpup'' Beta aşamasında olmasına rağmen tam da bu soruyu soranları tatmin edecek nitelikte bir sosyal ağ.

Vovpup, yerel ve uluslararası internet kullanıcılarının güncel ve gelecek eğilimlerinin profesyonelce gözlemlendiği bir sürecin ürünü olarak ortaya çıktığı için bir Türk girişimci tarafından kurulan diğer networkler arasından oldukça farklı bir konumda ve kısa sürede hatrı sayılır bir popülerliğe ulaşması için birçok sebebi var.

''Bilimsel Sosyal Ağ'' sloganıyla yola çıkan Vovpup, farklı ilgi alanlarına sahip insanları birbirleriyle buluşturuyor. Vovpup ağı'nın bir parçası olan her birey kendi ilgi alanını/alanlarını belirliyor, ister kendi ilgi alanlarıyla ilgili sorulan soruları cevaplandırıyor isterse merak ettiği alandaki soruyu, o konuda yetkin kişilere sorarak fikir sahibi oluyor.

Kısacası ''VOVPUP''; bilimsel ve uzmanlık alanlarında paylaşım yapabileceğiniz, soru sorabileceğiniz yarı sosyal bir ağ sistemi olarak yayın hayatına başladı.

Yakın zamanda, kendi alanında uzman ve tanınmış birçok kişiyi de bu ağ içine yerleştirmeyi hedefleyen VOVPUP, Beta sürümünden sonra uygulayacakları reklam kampanyasının ana hatlarını da belirlemiş durumda. Siteye www.vovpup.com adresinden ulaşabilirsiniz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri