TÜRKİYE'NİN İLK OTOMOBİL AVM'Sİ "OTOPORT"!

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezinden biri olan Otoport, tüm otomotiv dünyasını tek çatı altında topluyor.

Türkiye'nin ilk otomobil AVM'si "OTOPORT" renkli bir lansman gecesi ile tanıtıldı..

Gül Yapı ve Kullar inşaat'ın ortak projesi olan Otoport'un tanıtım gecesi Vatan Şaşmaz'ın sunumu ve Demet Akalın'ın sahnesi ile renklendi. Türkiyenin ilk otomobil alışveriş merkezi Otoport,Beylikdüzü'nde 120.000 mt2'lik bir alana kuruluyor.200 mt 'lik cephesiyle dev bir otomobil galerisini andıracak olan alışveriş merkezi,birinci ve ikinci el otomobillerin yanında araba alınırken ihtiyaç duyulan herşeyi tek çatı altında buluşturacak. Kapılarını Nisan 2012'de açacak Otoport,renkli bir tanıtım toplantısıyla sektöre tanıtıldı.

Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda düzenlenen geceye,sektörün önemli isimleri katıldı. Yüzlerce insanın Demet Akalın konseri ile coştuğu gecede,davetliler Ergo sigorta tarafından sigortalandı.. Otoport'ta otomobil almak çok kolay ! Sıfır ve ikinci el her marka ve model aracın yanı sıra otomobil alım satımı için gerekli tüm kurumları bir araya getiren Otoport'ta,araba almak hem kolay hemde keyifli olacak.

Otoport lansman gecesinde sahne alan Demet Akalın,otomobil tutkusuna değindi ve kadınların da kolayca alışveriş yapabileceği bir otomobil alışveriş merkezinin büyük bir ihtiyacını karşıladığını vurguladı. Gece boyunca hit parçalarıyla konuklara keyifli dakikalar yaşatan Demet Akalın "Otoport evli,mutlu,çocuklu ailelerin buluşma noktası olacak" dedi.

120.000 mt2'lik alana ve 200 mt E5 cephesine sahip Otoport'ta; *160 Oto Galeri *Motor ve Bisiklet Galerileri *Tekne ve Deniz Araçları *Yapı Marketleri *Banka Şubeleri *Sigorta

Acenteleri *Noter *Cafe ve Restorantlar *Go-kart Pisti *Kid-stop akülü araç pisti *Hobi Merkezi *Tuning Atölyesi *Servis alanları *Oto Kuaförü , bir arada bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri