TÜRKİYE'NİN İLK "ŞARAP AKADEMİSİ" AÇILDI

Türkiye'nin şarap ve şarap kültürü hakkında her şeyin bulunabileceği ilk merkez olan "Kayra Şarap Akademisi" görkemli bir parti ile açıldı. İş, medya ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, Avusturalyalı 3 güzel kızdan oluşan Mask

Kayra Şarap Akademisi açıldı. Taksim Sıraselviler'de 7 katlı bir binada hizmete giren akademi, şarap konusunda Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olmayı hedefliyor. Akademi'de Kayra'nın uzmanlığında dünyanın bütün şarapları ve şarap kültürüyle ilgili her şeyin bulunabileceği farklı bir dünya yaratıldı.

Kayra Şarap Akademisi'nin açılışına iş, medya ve cemiyet hayatında ünlü isimler katıldı. Gecede hem gözlere hem de kulaklara hitap eden dünyaca ünlü Avustralyalı Maske Trio grubu sahne aldı.

Performanslarıyla izleyenleri büyüleyen Maske Trio, Avustralyalı 3 güzel kızdan oluşuyor. Klasik müziğin büyüsünü günümüz pop ritimleriyle harmanlayarak müzikseverlere sunan Maske Trio kısa sürede en çok konuşulan gruplardan biri oldu. Bugüne kadar başta Las Vegas, Hong Kong, Sydney, Kahire, Miami, Singapur, Londra ve Berlin olmak üzere dünyanın önemli metropollerinde verdikleri konserleri hep sold out olan grup bu kez de Türkiye'nin ilk şarap akademisi olan Kayra Şarap Akademisi için İstanbul'a geldi.

Kayra Şarap Akademisi'nde neler olacak?

Kayra Şarap Akademisi; şarap eğitimleri ve tadımları, şarap kütüphanesi, restoran bölümünde yemek-şarap uyumu, şarap laboratuarı, şarap müzayedeleri, bağbozumu turları gibi birçok etkinliği bünyesinde hizmete sunacak.

İstanbul'un en merkezi yeri olan Taksim'de şarap severlerle buluşacak olan Kayra Şarap Akademisi, içinde bulunan 'şarap butiği' ile de; şarap ile ilgilenenleri, ilgilenmek isteyenleri çekecek bir zenginliğe ve çeşitliliğe sahip olacak. Akademinin içinde yer alan restoranda, keyifli yemekler ve eski-yenidünya şaraplarıyla birlikte Türkiye'nin en zengin şarap menüsü sizleri beklerken; şarap barında da, dünyanın önde gelen tüm markalarının ithal ve yerli birçok şarabını kadehte içme fırsatı bulunacak. Restoranda; yıl boyunca ülkelere özel şarapların o ülke yemekleriyle birlikte tanıtılacağı, dünyaca ünlü şeflerin eşlik edeceği çeşitli geceler düzenlenecek.

RESİMLER HAKKINDA;(Büyütmek için üzerlerine TIKLAYABİLİRSİNİZ)

-----------------------------

*Düzenlenen özel gecede ev sahipliğini Galip Yorgancıoğlu (MEY Grubu CEO'su) ve Bülent Özfırat (Kayra Pazarlama Direktörü) yaptılar...

*İş ve sosyete dünyasından birçok ismin katıldığı gecenin konuklarından biri de Güneri Civaoğlu idi...

* Performanslarıyla izleyenleri büyüleyen Maske Trio, Avustralyalı 3 güzel kızdan oluşuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Dışı Haberleri