USTALAR; YEDİLER, TATTILAR TAM PUAN VERDİLER!..

ALM Gıda'ın ürettiği peynirler Türkiye'nin en ünlü şeflerinden ve dünyanın ünlü 3 Michelin yıldızlı şefi olan Christian Plumail`den tam not aldı?

ALM Gıda yıllardır şehrin dört bir yanına servis ettiği her biri birbirinden lezzetli peynirlerini bu defa Lacivert'in ev sahipliğinde basın mensuplarına ve Türkiye'nin değerli ünlü şeflerinin tadımına sundu?

49 yıldır Yıldırım Gıda adıyla peynir dünyasına adım atan firmanın kurucusu Ali Yildirim şimdi bayrağı kızı Lale Yiğit'e teslim etmiş durumda. Lale Yiğit babasından devraldığı mirasa eklediği kimya mühendisliği eğitimi ve yepyeni vizyonuyla ALM Gıda'yı kurdu.

Şimdi esi Murat Yigit ile birlikte sahibi oldukları ALM Gıda'da babasından devraldıklari peynir üreticiliği ve gurme peynir tedarikçisi olarak misyonunu başarıyla sürdüren ALM Gıda olarak en son üretime ve hizmette sundukları Mastechef labne ve özel Keçi peynirlerini dünyanın en ünlü Michelin 3 yıldızlı sefi olan Christian Plumail ve Türkiyenin en ünlü gurmelerinden Sahrap Soysal, Elif Korkmazel, Esat Özata, Ayşe Tüter, Ebru Omurcalı, Zeki Kara, Hüseyin Ceylan, Sevim Gökyıldız, Rıza Belenkaya gibi ünlü gurme ve şefler tadım yapıp tam not verdiler.

Dünyanın en ünlü Michelin 3 yıldızlı sefi olan Christian Plumail ALM Gıda en kısa zamanda Dünya'ya açılmalı ve tüm dünya'ya bu tatları sunmalısınız dedi. Master Chef Labne ile yapılmış cheesecake uzun zamandır tadını almadığım tat olarak yorum yaptı?

ALM Gıda Lale ? Murat Yiğit çifti Özel üretim olan Master Chef Labnenin ve Keçi peynirini ve özel yöresel peynirlerini Türkiye'nin en önde gelen markaları olan Pizza Hut, Pelit, Yüksel Balık Ziyade Fasıl, Chilai Çırağan,Hilton, Conrad, Günay Restaurant, Kırıntı, Mado , Kahve Dünyası Cibalikapı Balıkçısı, Kaşıbeyaz , Istanbul Modern ,BTA, Emirgan Lokma gibi birçok markada tatmanın mümkün olduğunu ve en kısa zamanda Türk özel peynirlerini dünya 'ya tanıtacaklarını açıkladılar?

Tüm bu özel markalar ve sefler peynirin tadına vardılar ve ALM Gıda'yı seçtiler?.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri