`Yaşayan Zamanlar Resim Sergisi`... SEMRA HASGÜLEÇ, ESERLERİYLE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR `..

Semra Hasgüleç, ` Yaşayan Zamanlar` adlı kişisel sergisiyle 19-29 Eylül 2014 tarihleri arasında Galeri Bohem`de sanatseverlerle buluşuyor...

Galeri Bohem'de çok özel bir açılış kokteyli ile sanatseverlerle buluşacak olan sanatçı Semra Hasgüleç, 'Yaşayan Zamanlar' adlı kişisel sergisinde sanatını bir kez daha sergiliyor.

İç yolcuğumuzda, eserleri ile bize eşlik edecek olan sanatçı; "Atölyem Benim Sığınağım" diyor ve şöyle devam ediyor.

"Tek bir çalışma biçimi yok. Rutin Soyut anlatım tarzını benimsediğim resimlerimde yer yer kendi içinde açımlamayı getiren dokular yer almaktadır.

Bununla birlikte iç-içe geçmiş renk değerleri çeşitli varyasyonlarla tuval yüzeyine yansımaktadır. Evet, soyut anlatım benim tarzım? diyen sanatçı Semra Hasgüleç tuale yansıttığı, duygu ve düşünceleri, öyle ki, bazen hüznü, karamsarlığı, umutsuzluğu, bazen de neşesi, umudu ve mutluluğu renklere yansıtarak dışa vurumu. Kimi zaman o renklerin içine yatay, dikey ve diyagonal, bazen de desen tadı veren çizgiler giriyor".

Açılış kokteyli ile gerçekleşecek olan sergiye, İş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerin katılımı ile gerçekleşecek. Ziyaretçileri tuvallerin ötesinde olan, Galeri Bohem'de akan bir renk nehri, 'Yaşayan Zamanlar' sergisi, 29 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek.

Sanatçı, 03.11.1957 yılında Manisa?da doğdu.1982 - 83 yılında İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi Y. Resim Bölümünden mezun oldu. 1984 yılında Avusturya Hükümetinin burslusu olarak gittiği uluslar arası Salzburg Yaz Akademisi?nde Prof. Giselbert Hoke Atölyesinde çalıştı. Avusturya Salzburg Akademisinde sergiye katıldı.Uzun yıllar kendi reklam ajansında ajans başkanı olarak çalıştı. 2007 yılında Semart Resim Atölyesini kurdu. Halen bu atölyede Serbest sanatçı olarak çalışmaktadır. Çeşitli yerli ve yabancı koleksiyonlarda yapıtları vardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri