YENİ YILIN İLK KONSERLERİ CRR'DE!

Müzikseverler, yeni yılı, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda CRR Senfoni Orkestrası ve Johann Strauss Ensemble'ın vereceği 2 muhteşem konserle karşılayacak.

"Yeni Yıl"ın ilk konserleri CRR'de!

Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası'nın klasikleşen "Yeni Yıl" temalı konseri 18 Aralık'ta CRR'de gerçekleşecek. "Üç Soprano" başlıklı konserin solistleri, Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin üç önemli sopranosu Çiğdem Önol, Esin Tanıllı ve Funda Ateşoğlu. Konserde, en sevilen napolitenler, opera aryaları ve türkülerimizden oluşan bir repertuvar seslendirilecek.

Konserin bilet fiyatları 19 ve 29 TL.

Strauss'sız Yeni Yıl Konseri Olmaz

Dünyanın pek çok ülkesinde Yeni Yıl Konserleri (Neujahrskonzert) veren dört senedir de CRR'de verdiği yeni yıl konserleriyle İstanbulluların hayranlığını kazanan Johann Strauss Ensemble ise 26 Aralık'ta sahne alacak. Topluluk J. Strauss'un Doğudan Masallar valsi, Mısır Marşı ve Viyana Kanı, oğul Strauss'un Fransız Polka'sı "Parisli" ve Binbir Gece valsi, Josef Lander'ın Yeni Viyana Landler'inin de aralarında bulunduğu eserleri seslendirecek.

İstanbul'a Armağan

Johann Strauss Ensemble'ın CRR'de vereceği yeni yıl konserinde ayrıca keman sanatçısı Manfred Kammerhofer'in "A Tribute to İstanbul - Cultural Capital of Europe 2010" (İstanbul'a Armağan - 2010 Avrupa Kültür Başkenti) valsini de seslendirecek.

Konserin bilet fiyatları 29 ve 36 TL.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri