YER ÇEKİMİNE KARŞI GELİYORLAR! BU GÖSTERİ ÇOK KONUŞULACAK...

Gösteri sanatlarının en çılgın ismi Kanada'lı Kai Lecher, en az kendisi kadar çılgın olan Alman Andreas Manz ve İsviçre'li Bernhard Peter Stöckli'den oluşan ekibiyle birlikte Türkiye'ye geliyor.

Gösteri sanatlarının en çılgın ismi Kanada'lı Kai Lecher, en az kendisi kadar çılgın olan Alman Andreas Manz ve İsviçre'li Bernhard Peter Stöckli'den oluşan ekibiyle birlikte Türkiye'ye geliyor.

"Yer Çekimine Meydan Okuyan Adam" olarak tanınan ve dünya da ilk ve tek olma özelliğini taşıyan "Upside Down Show" (Tepetaklak Şov) adlı gösterisi ile yürek hoplatan Lecher ve arkadaşları 25 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Palladium Alışveriş Merkezi'nin açılışında bu kez İstanbulluları büyüleyecek...

Banu Noyan tarafından ülkemize davet edilen Kai Lecher, "Dünya da şov yapmadığımız şehir kalmadı gibi" İstanbul hakkında çok şey duydum, ama tüm davetlere rağmen gelememiştik. Şehrin büyüleyici bir havası olduğunu biliyoruz. İstanbulluların üzerinde uçmak enteresan olacak' diye duygularını dile getirdi.

Aktörlük, illüzyon Show'ları ve kendi ürettiği komedi illüzyon gösterileri ile dünyada bir çok ülkede gösteriler sunan ve bir çok ünlü tiyatroda, varyete ve kabare showlar da sahne alan Lecher ve arkadaşları Palladium Alışveriş Merkezi'nin açılışında gerçekleştirecekleri şovun ilk bölümünde komedi illüzyon, ikinci bölümünde ise "Tepetaklak Show"u sunacak

KAI LECHER KİMDİR

Uçuk şovmen, Kanadalı bir baba ile İtalyan annenin çocuğu olarak İtalya-Milano'da dünyaya geldi ve orada büyüdü. Üniversite çağı geldiğinde Kanada'ya gitti ve Montreal Üniversitesinde Sanat Tarihi bölümünde okudu. "Upside Down Show (Tepetaklak Show) adlı gösterisini ilk kez 2001 yılında dünyaca ünlü sahne şovlarının yönetmeni Masha Dimitri ile birlikte gerçekleştirdi. 'Monte Carlo Sahne Sanatları Festivalinde' ve 'Moskova Uluslararası Sahne Showları Festivali'nde 2 özel ödül kazandı. Kai Lecher, 2006 yılında sahnelemeye başladığı komedi oyunu "Big Tenor-Şişman Tenor" ile de Kanada QuebecYaz Festivali Büyük ödülüne de layık görüldü... Lecher ve adkadaşlarının "Door' (Kapı) ve "Flying Piano (Uçan Piyano) adlı iki gösterileri daha bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri