YEŞİLÇAM ŞARKILARI KONSERİ VE EFSANE YILDIZLAR ÖDÜL TÖRENİ!

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına düzenlenecek gecede Ülkü Erakalın da Yeşilçam'dan anı ve belgeleriyle hazırladığı muhteşem bir gösteri sunacak.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına düzenlenecek Film şarkıları ve Efsane Yıldızlar Onur Ödülleri Gecesi Banu Noyan'ın organizasyonu, Çiğdem Tunç ve Umut Sezgin'in sunumlarıyla 02 Mart 2010 Salı Akşamı Saat 21.00 da Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezinde gerçekleşiyor.

Hala büyük ilgi ve keyifle izlediğimiz Türk filmlerinin unutulmaz şarkılarının Ufuk Yıldırım ve Şef Recep Alper Çevirel yönetimindeki Büyük Orkestra tarafından seslendireceği gecede, yine Türk filmlerinin efsane yönetmeni Ülkü Erakalın da Yeşilçam'dan anı ve belgeleriyle hazırladığı muhteşem bir gösteri sunacak.

Gecede Efsane Yıldız Ödüllerini almak üzere; Kadir İnanır, Cüneyt Arkın, Ediz Hun, Eşref Kolçak, Selma Güneri, İzzet Günay, Belkıs Özener, Fikret Hakan, Hale Soygazi, Ekrem Bora, Suzan Avcı, Nilüfer Aydan, Sezer Sezin, Muhterem Nur, Yusuf Sezgin, Tamer Yiğit, Nedret Güvenç gibi birbirinden değerli yaşayan Yeşilçam Yıldızlarının yanı sıra unutulmayanlar ödülünü de Öztürk Serengil adına kızı Seren Serengil almak üzere gecede hazır bulunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri