YILDIZLARDAN GÖKYÜZÜNE UZANAN BİR AŞK HİKÂYESİ!

İstanbul Bahçelievler'in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Metroport AVM 6 Mart Cumartesi günü 2. yaş gününü muhteşem bir etkinlikle kutluyor.

Mutlu İnşaat, Gün İnşaat, Keleşoğlu İnşaat ve AOG inşaat ortaklığıyla Bahçelievler'de hayata geçirilen "Metroport" ünlü Koreograf Erez Eğilmez in '' Yıldızlardan Gökyüzüne Uzanan Bir Aşk Hikâyesi '' adlı koreografik moda Show gösterisiyle birbirinden ünlü mankenler ve unutulmaz seslerden Nil Burak eşliğinde 6 Mart 2010 Cumartesi saat 19.00 da başlayacak muhteşem bir gösteriye hazırlanıyor.

Yıldızlardan Gökyüzüne Uzanan Bir Aşk Hikâyesi adlı moda Show'un kreasyonunu Party 21 hazırladı.52 parçadan oluşan bu koleksiyon 2010 yılına damgasını vuracak, küresel ısınma konusu göz önüne alınarak, okyanuslardan karalara adlı çalışma ile gerçekleştirilmiş ve DOĞAYA DÖNÜŞ adını almıştır.

Yıldızlardan Gökyüzüne Uzanan Bir Aşk Hikâyesinde sosyetenin tanınmış simalarından Ivana Sert, Eva Maya, 2009 Miss Model of the World 2.si Derya Çimen, Nilgün Bingöl,2009 Miss Turkey Asena Damla Sezgin, Hacer Tulu, Pınar Taştepe, Tuğba Melis Türkan, Tuğçe Yulaç, Kristal C,2008 Letonya Güzeli Agnese Danilevica, Karolina Kazlauskaite, Ali Nazari, Edwin Van Der Meulen ve Mikael Svensson manken olarak yer alacak. Aynı zamanda bu Show da devlet opera balesi dansçıları muhteşem koreografiler eşliğinde sunumlarını yapacaklar. Sunuculuğunu ünlü sunucu Şefika Keskin'in yapacağı, sahne danışmanlığı Can Naci Duman, genel reji sorumluluğunu Onur Kılıç 'ın yapacağı Yıldızlardan Gökyüzüne Uzanan Bir Aşk Hikâyesi adlı gösteri 5 bölümden oluşan

Buluşma

Aşk İksiri

Zamanın Ötesinde

Santina DORMEZ

Aşkın Yüzü adlı bölümleri ile 2010 yılına damgasını vuracak.

Birbirinden ünlü konukların ve 60 kişiden oluşan VİP ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden bu gösteriye davetli olan konuklar; Metroport AVM'nin 2.yıl dönümünü unutulmaz bir anı ile kutlayacaklar.

Organizasyon tarihi 06 Mart 2010

Organizasyon alanı METROPORT AVM

AVM Adresi: Eski Londra Asfaltı Kültür Sok. no:1

34180 ? Bahçelievler / İSTANBUL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri