Yuhh; bu da oldu!.. ŞİMDİ MODA GERDEK FOTOĞRAFI ÇEKTİRMEK!

Bir süredir yeni bir moda var: nikah öncesi stüdyoda resim çektirmek ve düğün fotoğrafçısından sonra bir de gerdek fotoğrafçısı tutmak...

New York Daily News'un haberine göre beyaz gelinlikli düğün karelerini ölümsüzleştirmek demode oldu. Artık gerdek fotoğrafları moda!

Bu modayı başlatan fotoğrafçılardan biri olan Michelle Jonné, New Jersey'de çalışan 34 yaşında bir sanatçı. Her bir çekim için 650 dolar alıyor.

The New York Daily News'un haberi için görüş veren Jonné, "Bu çekimleri yapmamın sebebi, evliliğin mutlu yanını göstermek. Evlilik seksi bir şey ve bu bitmiyor" diyor. Fotoğrafçı Jonné, David ve Victoria Beckham çiftinin Emporio Armani iç çamaşırı çekimi için verdiği pozların kendisine ilham verdiğini söylüyor.

Daily News'a konuşan 38 yaşındaki Inna Shamis, onun müşterilerinden biri. Halkla İlişkiler sektöründe üst düzey bir görevde çalışan Shamis, fotoğrafları daha sonra Facebook 'ta da paylaşmış. Bu fotoğrafları günün birinde çocuklarına göstermek istediğini söyleyen Shamis, "Büyüyüp anlayabilecek yaşa geldiklerinde, ebeveynlerinin sanatsal bir görüntü sergilediklerini, bunun pornografiyle ilgisi olmadığını görecekler. Evlendiğinizde dış görünüşünüz harika olur, bu anıları neden paylaşmayalım ki?" diyor.

Bir diğer fotoğrafçı olan Melissa Squires, fotoğrafların çiftlere "yeni evli olmanın verdiği neşeyi" hatırlatmasını istediğini söylüyor. "Bu fotoğraflarda yakınlık hissini yakalamaya çalışıyorum. Her şeyin gerçek olduğunu, artık gerçekten karı koca olduklarını anladıkları zaman yaşadıkları sevimli huzur ve mutluluk hisleri..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri