Zeliha Sunal...KAĞITTAN SEPETLERE GÖNÜLDEN DESTEK!..

Aliağa Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği, Zeliha Sunal’ın misafir sanatçı olarak katıldığı 'Çılgın Şarkılar Konseri'nin gerçekleştirildiği Atatürk Kültür Merkezinde ‘Kağıttan Sepetler’ projesi kapsamında stant açtı.

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik korosu 16 Şubat Salı günü Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde 'Çılgın Şarkılar Konseri' verdi.

Şef Ferda Yılmaz yönetiminde ve Hakan Eren'in sunuculuğunda gerçekleşen konsere "Kırk dilde şarkı söyleyen sanatçı" olarak da bilinen Zeliha Sunal misafir sanatçı olarak katıldı.

 

Çok sayıda eserin solo ve koro olarak seslendirildiği ve üyelerinden hiç birinin profesyonel müzisyen olmayan, aralarında ev hanımlarının, çeşitli meslek sahiplerinin yer aldığı koroda yer alan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Demir de şarkı söyledi, korist olarak eşlik etti.

 

SUNAL’DAN YAKIN İLGİ

 

Aliağa Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği üyeleri de kendilerine her zaman desteklerini esirgemeyen Sanatçı Zeliha Sunal’ı yalnız bırakmadılar. Dernek üyeleri ayrıca konserin düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezinde ‘Kağıttan Sepetler’ projesi kapsamında stant açtılar.

 

Narlıdere Belediyesi’nin desteğiyle açılan stantta atık kağıtları değerlendirerek kursiyer ev hanımlarının ürettiği el ürünlerini sergileyen dernek üyeleri standı ziyaret ederek kendileriyle yakından ilgilenen Zeliha Sunal’a da şapka, takı ve çeşitli hediyeler verdiler.

 

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve gerçekleştirdikleri bu projenin destekçisi olduğunu söyleyen Zeliha Sunal, konser esnasında da Kâğıttan Sepetler Projesi’nden bahsederek Aliağa Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği üyelerine bu anlamlı proje için teşekkür etti.

 

SUNAL VE NARLIDERE BELEDİYESİ’NE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

 

Program boyunca çevre propagandası yapan Sanatçı Zeliha Sunal, çevre bilincinin ev kadınlarından başladığını hatırlatarak, her türlü çöpün tek poşete koymak yerine ayrıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

 

Sunal, 1 ton atık kağıdın dönüştürülmesi durumunda 16 zeytin ağacının kurtulacağını vurgulayarak çöpün ayrıştırılmasıyla da doğaya katkı sağlanacağını söyledi. Aliağa Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Berrin Argunhan da, kendilerine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve sürekli irtibat halinde oldukları Zeliha Sunal’a teşekkürlerini sunarak organizasyon kapsamında stant açmaları için her türlü kolaylığı sağlayan Narlıdere Belediyesi yetkililerine de teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri