Zerev... ENGEL TANIMIYOR, KANATLANDIRIYOR!

Zerev; "Bir Çift Kanadım Var" projesinden elde edeceği gelirle Sanat ve Girişimcilik Okulu projesini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Engellilerin yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmak için yoğun bir çaba içinde faaliyetlerini sürdüren Zerev; Bir Çift Kanadım Var projesinden elde edeceği gelirle Sanat ve Girişimcilik Okulu projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Zerev Sanat ve Girişimcilik Okulu, temelde engelliler olmak üzere herkese açık,

Milli Eğitim Bakanlığı'nın atayacağı ve de özel eğitmenler vasıtasıyla sanat ve girişimcilik alanlarında eğitim vererek engellilere istihdam edilmeleri için kapıları açan, ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarını sağlayan ve sosyalleşmelerine yardımcı olan bir okul haline gelecek.

Hayata geçirilmesi düşünülen okulda; sinema, TV, müzik, fotoğrafçılık, resim, reklam bölümleri yer alacaktır. Bununla birlikte; kurum ve kuruluşlara ürün tanıtımı, toplantı, seminer, defile, dans, kitap tanıtım günleri etkinliklerinin gerçekleştirilebilmesi için alan tahsis edilip kiralanacaktır.

Standartlara uygun olarak hazırlanmış ışıklandırması ve ekipmanlarıyla her bütçedeki prodüksiyona yeterli olacak altyapıya sahip bir prodüksiyon stüdyosu; film, klip, reklam ve programlar için gerekli hizmeti sağlayacaktır. Ayrıca kişi veya kurumların eserlerini sergileyebilecekleri sanat galerisi bölümü kiraya verilerek gelir kaynağı elde edilecek kalemlerden biri olacaktır.

Bu hedef doğrultusunda farklı gruplardan, şirketlerden ve kişilerden toplanacak bağışlara ihtiyaç duyan Zerev, Bir Çift Kanadım Var sloganına sahip iletişim faaliyeti ile ünlülerden "kanatlarını" talep ediyor?

Medyanın ilgisini en üst düzeyde tutmak için ünlülerin projeye katılımına ihtiyaç duyan ve böylece daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen Zerev'in gerçekleştireceği iletişimin anahtar görseli olan kanatlar; ünlüler tarafından farklı materyaller ile vücut bulacak ve farklı desenlere sahip kanatların satışından elde edilecek gelir okulun yeniden yapılandırılması için kullanılacaktır. Buradan elde edilecek gelirin yanı sıra gerek 5632 numaralı SMS yoluyla gerekse de farklı bireysel katılımlarla toplanan bağışlar, yine okulun ihtiyaçları için kullanılacaktır.

Birinci aşamada sağlanan finansmanla hayata geçirilen okulun öğrencileri gerekli eğitimleri aldıktan sonra Bir Çift Kanadım Var sloganını artık gönül rahatlığıyla söyleyecekler ve aldıkları eğitime göre istihdam edileceklerdir. Zerev, okuldan mezun olan engellilerin iş bulmak için gösterdikleri çabaya destek olmak için kaynaklarını bu doğrultuda kullanacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri