Şevval Sam... KONSER ÜCRETİ ÇOK KONUŞULMUŞTU; AÇIKLAMA GELDİ!

Şevval Sam... KONSER ÜCRETİ ÇOK KONUŞULMUŞTU; AÇIKLAMA GELDİ!

Konak Belediyesi'nin Şevval Sam'a 2 saatlik konser için 5 milyon TL ödeyeceği söylenmişti! Tartışma yaratan ücretle ilgili açıklama yapıldı.

Şevval Sam'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında vereceği iki saatlik konser için Konak Belediyesi'nden alacağı ücretle gündem olmuştu. Sam'ın bu konserde tam tamına 5 milyon 300 bin TL alacağı iddiası sosyal medyayı salladı.

Bu iddianın üzerinde tepkiler artarken bir belge ortaya çıktı ve iddiaları doğrular nitelikteydi. Ancak beklenen açıklama sonunda geldi.

Şevval Sam'ın çalıştığı ajans, konuya dair açıklama yaptı. Açıklamada;

'Birkaç gündür kamuoyunu meşgul eden, sanatçı Şevval Sam’ın Konak Belediyesi için gerçekleştireceği Cumhuriyet Bayramı konserine yönelik mesnetsiz ithamlar ve spekülatif değerlendirmelere ilişkin bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planlanan Şevval Sam konseri ile ilgili sosyal medyada dolaşan belge standart teklif belgesidir.

Bu belge bir fatura veya ödeme belgesi değildir ve söz konusu rakam total bir organizasyon bütçesini içerir.

Bunun içinde ses-ışık sahne, ulaşım, konaklama, ağırlama, jeneratör, reji, sanatçı kaşesi dahil olmak üzere bütün prodüksiyon giderleri mevcuttur. Her türlü bilgi kirliliğini önlemek adına kamuoyuna duyurulur.

Tüm kamuoyunu, politik amaçlar uğruna gerçeklerin çarpıtıldığı bu tür haberlere karşı dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.