Sezen Aksu... KADİR İNANIR'A BAYRAM ZİYARETİ!

Sezen Aksu... KADİR İNANIR'A BAYRAM ZİYARETİ!

Sezen Aksu, moral vermek için Kadir İnanır'ı hastanede ziyaret etti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavi gören İnanır'ı ziyaret sırasında Aksu "Hekimoğlu" türküsünü söyledi. O anlarda usta oyuncu duygulandı.

Sezen Aksu, hastanede tedavi gören Kadir İnanır' ziyaret etti ve onun için ‘Hekimoğlu’ türküsünü söyledi. Bunun üzerine Kadir İnanır, duygulandı ve ağladı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun haberine göre, Kadir İnanır’ın dünyasında ‘Hekimoğlu’nun çok özel bir yeri var.

SAE

Yazıda, "Sanat dünyasında çoğu insan Kadir İnanır’ın bu türküyü çok sevdiğini bilir. ‘Hekimoğlu’nu derleyen kişidir Kadir İnanır...

Gençlik yıllarında Beşiktaş’ta aynı evi paylaştığı hemşehrisi Ümit Tokcan ise türküyü notalara döküp, ilk okuyan, TRT ve Türk halk müziği repertuvarına kazandıran sanatçıdır.

Sezen Aksu, bayramda ziyaretine gittiği Kadir İnanır’ın türküyle bağını bildiği için ona ‘Hekimoğlu’nu söyledi" ifadeleri yer aldı.

"KADİR İYİ OLACAK..."

Jülide Kural ise ziyarete dair, "Sezen’in ziyareti Kadir’e çok iyi geldi. Sezen ‘Yine geleceğim, seni yalnız bırakmam’ dedi. Tedavi sürecimiz çok iyi gidiyor. Kadir iyi olacak, biz kazanacağız" dedi.

Kaynak:mynet.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.