Simge Tertemiz-Yeliz Öney... FUARDA İKİ SEKSİ KANKA!

Simge Tertemiz-Yeliz Öney... FUARDA İKİ SEKSİ KANKA!

Beylikdüzü Tüyap`da yer alan `EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı`nın ilk gününde,Simge Tertemiz ve Yeliz Öney, bir turizm şirketi standının tanıtımında yer aldılar...

30 Ocak Perşembe günü başlayan ve 2 Şubat 2014 Pazar gününe kadar sürecek olup 30 ve 31 Ocak tarihlerinde ziyaretçilere ve turizm severlere tanıtım yaptıkları turizm firmasının standında online tatil fırsatları ve oteller hakkında bilgiler veren iki ünlü model, yıllarca mesleklerinden dolayı çok yer gezdiklerini, ancak henüz görmedikleri yurt içindeki yerlerin seçeneklerini de 'www.gezinomi.com' üzerinden online olarak yaptıklarını dile getirdiler.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında online hizmet veren bir turizm şirketinin standında görev alan Simge Tertemiz, fuara gelmek için evden çıkarken, 2,5 yaşındaki oğlu Kayra'nın kendisine, "Anne işe gitme!, ben kazanırım, ben işe giderim"dediğini belirtti.

Oğlu ile büyük aşk yaşadığını ve onun kendisinden bir dakika bile ayrı kalmak istemediğini belirten, Tertemiz,"Onun o yarım yamalak konuşması ve sevimliliğiyle beni işe bırakmak istememesi beni benden alıyor. Bir yere giderken zor ayrılıyoruz. Onu çok seviyorum. Dışarı her çıktığım anda hemen geri dönmek ona sarılmak için saatleri sayıyorum. Evlat sevgisi başka bir şey"dedi.

ÇOCUĞUMDAN ASLA VAZGEÇMEM...

Eşi Murat Kadıoğlu ile boşanma davası 28 Mayıs 2014?e ertelenen Simge Tertemiz, 'Çocuğumun velayeti için bu dava sürüyor. Ama bunu herkes bilir, çocuğum çok küçük ve annesinin yanında büyümesi gereken bir zaman diliminde henüz. Oğlum benim için çok önemli, ne kadar sürerse sürsün bu dava, ben asla vazgeçmem"dedi.

Neşeli,sempatik ve seksi halleriyle fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan güzellerin,fuarın ziyaretçileri tarafından yapılan"stantında bulundukları firmayı,güzellikleriyle gölgede bıraktılar" yorumları, fuarda günün en çok konuşulan konuları arasındaydı.

'EMITT FUARI',02 Şubat 2014 Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.